Novinky po svadbe

Ahojte nevestičky, mám na Vás otázku. Čo sa pre Vás zmenilo po svadbe? Nemyslím tým meno,kopu papierovačiek, atď., ale v súvislosti so spolužitím. Viem, že sa zemeguľa neprestane točiť, ale či sa zmenili nejaké veci, o ktorých ste pred svadbou ani netušili. Pýtam sa aj tých, čo s manželom predtým žili. Ďakujem :-)
Odpovedať
U nás sa nezmenilo nič. Hostia odišli a mne sa uľavilo že mám konečne zas kľud a všetko sa vrátilo do starých koľají. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bosorka_malicka Ahoj, my sme zili aj pred tym spolu a co sa zmenilo? No hlavne to, ze sa vytesujeme ako male deti z toho, ze sme manzelia. Ked ma drahy niekomu predstavu, skoro punke od pychy, ked hovori "moja manzelka" :-D A ked minule Doma zabudol obrucku, volal mi z roboty, ci by som mu ju nepriniesla :-D Inak sa nic nezmenilo, len to, ze si uzivame romantiku a take to ocarenie a ten pocit je taky spätejsi. Obcas ma dost prekvapi, ked ma niekto oslovi novym menom, ale uz si zvykam. A zas hned kazdeho opravujem, ked mi povie starym menom :-D Casto si pozerame Fotos zo svadby a spominame, a je nam aj smutno, ze uz je po tom. No a tesime sa na Video, ktore este stale nemame. :-( A kedze sa za 3 tyzdne stahujeme do noveho bytu, sme zabaveni aj balenim a kupovanim novych nabytkov...
Odpovedať
Profilova fotka
prehlbil sa pocit vzajomnej spriaznenosti .. a ani po dvoch rokoch nemam pocit, ze byt vydata je samozrejme .. akysi silnejsi pocit zodpovednosti:) a ked pocujem manzela, ako ma hrdo predstavuje ako manzelku, ci na nejaky kompliment ako dobre vyzera odpoveda "na to sa staci dobre ozenit, tak ako som to spravil ja" .. mi srdce naplni pocit obrovskej lasky, ze si ma tak vazi a obaja citime silu slubu:) je to individualne .. ale rozhodne je tu zmenu citit:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?