Paypal zmena mena

Ahoj mali ste s tym problem? Ja sa uz minimalne mesiac neviem dopracovat k tomu, aby sa mi tam zmenilo priezvisko. Chcem si tam zaregistrovat novu platobnu kartu a posielam im tam dookola dokumenty a neviem sa pohnut dalej. Alebo to mam najradsej zrusit?? Ale ako? No neviem si dat rady a uz by som konecne nieco objednala z ebay... Dakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som s tym tiez mala problem. Kartu s novym menom mi zobrali hned po odoslani dokumentov, no meno na paypaly mam stale nezmenene. Ale objednavat kludne mozem. Tebe ani kartu nevzali?
Odpovedať
Ako im posielas tie dokumenty? Tu je navod: https://www.paypal.com/uk/webapps/hel... Treba tie dokumenty uploadnut na stranke, nie posielat emailom. Podla mna ked im tam posles novy obciansky + papier z matriky, tak to pochopia :) plus treba prizvukovat ze ide o zmenu mena po svadbe.
Odpovedať
@kplusm @kattruss ja som tam uploadovala dokumenty, pisala na infolinku nakoniec som im tam nasrata 2x volala a voalaaaaaa konecne asi po 14dnoch aktívneho riesenia ma spojazdnili ( firemny ucet)
Odpovedať
No ja som to uploadla ale kaslu na mna a to som im asi 3x tak poslala a nic.vcera sa moj pohar prelial a zrusila som ucet a vytvorila novy. To by som sa nacakala asi kym to urobia :/ ale dakujem za rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?