Poraďte miesto na víkendový pobyt na Slovensku / v ČR

Ahojte, radi by sme s manželom išli na víkendový pobyt, niekde sa ubytovať na dve noci, niečo si ugrilovať, ticho, pekné prostredie, môže byť SVK ale aj ČR a pod. Máte nejaké tipy? ) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici co tak nejaky Liptov? Tam je velmi pekne prostredie
Odpovedať
@migina máš aj typ na nejaké konkrétne ubytovacie zariadenie/chatu alebo tak?
Odpovedať
Profilova fotka
Ždiar :-)
Odpovedať
Mne sa velmi pacilo na Orave ked sme boli spolu s mojim drahym:)
Odpovedať
na oravskej priehrade sú krásne chaty ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si na nete Chalupkovo v Liptovskej Stiavnici pri Ruzomberku
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina a tam ste kde presne boli?
Odpovedať
Profilova fotka
Liptovský trnovec Tam je krásne
Odpovedať
Ahoj, u mňa jednoznačne Roháče, ubytko napr. penzión Šiška na konci Zuberca... Možnosti super turistiky na hrebeni Roháčov,alebo len prechádzok - skanzen Oravskej dediny. Blízko sú Oravice za vodný relax , pekná je plavba loďou na Oravskej priehrade, Oravský hrad atd.. , je tam z čoho vybrať !
Odpovedať
Pre mňa budú vždy top vysoké Tatry. Krásna príroda, veľa turistických chodníčkov a keď chcete oddych tam fajn wellnes v Poprade:-)
Odpovedať
@ercita_mala my sme tam boli na chate nasho znameho. On ju prenajima takze sme si ho od neho prenajali a tam sme byvali. Ma tam taku malu utulnu chatu
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina aha ale to asi druhým neznámym ľudom neprenajíma, či áno?
Odpovedať
skús čosi v okolí BS, je tam dosť chát/peniziónov na prenájom. my sme takto boli s kolegami v júni a mali sme k dispozícii toto: http://www.megaubytovanie.sk/apartman... s bazénom, biliardom, pekná veľká záhrada, bolo kde grilovať aj variť guláš aj kam sa prejsť (sitno, tajchy, mesto, kalvária, bane). môžem len odporúčať.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici konkretne uplne nie, ale tam je vela chatiek, treba len na internete pozriet aj podla toho kolky by ste isli ci iba dvaja alebo nejaka partia a podla toho hladat. Tam su aj fotky, takze pekne si viete aj podla toho vybrat ktora sa vam bude pacit
Odpovedať
@ercita_mala ale pravdaze aj cudzim ludom ju prenajima. Kludne by si tu jeho chatku nasla aj na internete
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina fakt? dobré vedieť, tak niekedy keď budem hľadať tak sa obrátim na teba a dáš mi echo že kde ju nájdem a možno by sme tam aj išli, radšej takto ako úplne niekomu cudziemu, síce bude pre mňa cudzí ale viem že je to tvoj známi takže vždy lepšie
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ercita_mala kludne mozes :-)Budem len rada ked sa ozves a budem ti moct pomoct:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina som rada, si zlatá :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Choďte do Patiniec do wellnesu :) odporúčam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?