Prejavuje Vám partner svoju lásku ?

Profilova fotka
Zaujímalo by ma akým spôsobom Vám Váš partner prejavuje svoju lásku? 1. Hovorí Vám každý deň ako veľmi Vás ľúbi 2. Nehovorí slovami, ale dokazuje skutkami 3. Kupuje Vám darčeky Prípadne ako často a pri akej príležitosti Vám vyznáva lásku? Prejavujete si nežnosti na verejnosti ?(bozk, pohladenie, objatie...) alebo si nechávate prejavovanie citov len v súkromí? Teším sa na Vaše príspevky! ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
1. Ak nie kazdy den, tak aspon kazdy druhy :-) Aj ked viem, ze ma lubi, potrebujem to neustale pocut a hovorim to aj ja jemu... 2. Mam rada take dokazy lasky, typu "nemusis utierat riad, ja ho utriem" alebo "sed, ja Ti ten cajik donesiem" ... Su to sice malickosti, drobnosti, ale maju veeelku cenu. 3. Vacsinou drobnosti, vacsie darceky na sviatky. Neznosti a prejav citov - aj na verejnosti, ale urcite intenzivnejsie v sukromi.
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme, ze prejavuje. x-) 1. Kazdy den mi nezabudne pripomenut, ze ma lubi. :-) 2. Kazdy den to dokazuje aj skutkami. Neda sa to konkretne vymenovovavat, toho by bolo vela. Ale citim, ze ma respektuje, vazi si ma, som pre neho na prvom mieste. Pomaha mi vo vsetkom a so vsetkym, ma pre mna vzdy cas. Robi si o mna starosti, vzdy zavola, ci som v poriadku. x-) A podobne. 3. Darceky mi samozrejme kupuje. Ked vidi, ze sa mi nieco paci, snazi sa mi to kupit. Snazi sa ma prekvapit. Niekedy mam pocit, ze ma vacsiu fantaziu a da si viac zalezat ako ja. :-N Lasku si prejavujeme aj na verejnosti, ved sa nemame za co hambit, ani nemame co skryvat. ;-) Ale len v unosnej miere, aby sme nepohorsovali okolie. :-)
Odpovedať
ak mi to nehovori kazdy den, ak mi nic nedokazuje, ak mi kupuje darceky len malokedy, nema ma rad? =-)
Odpovedať
simasi;-) nooo tak na to aj ja chcem vediet odpoved
Odpovedať
Ahoj kris :-) 1. Ano kazky den ... a casto ;-) 2. Ano - napriklad vcera som trochu ochorela, tak este predtym ako odisiel do prace siel do lekarne a priniesol mi aj nieco pod zub aby som nezomrela od hladu :-) ... a kontroloval ma ci poctivo lezim v posteli... a vzdy ked pekne poprosim tak pomaha a podobne ... (zvykli sme si pouzivat slova PROSIM, DAKUJEM a PREPAC ... myslim ze su velmi dolezite a vyjadruju aj uctu a respekt voci duhemu) 3. Ano... niekedy je to kvetinka, niekedy cokoladka :-) a niekedy nieco vecsie ;-) ... ma rad ked sa tesim, lebo ja sa aj z lizanky tesim ako male dieta :-) x-) Na verejnosti? Len nejaky tem bozk od radosti :-) alebo na rozlucku... Mame radsej sukromie ;-)
Odpovedať
kazdy ma iny sposob prejavovania svojej lasky... pravdaze nam zenam, urcite aspon vacsine, sa paci, ak od svojho partnera pocuje, ze ju lubi, hocikedy pobozka a kupuje darceky. no nie vsetci muzi toto maju "vo zvyku". ale ked to nerobia, nemusi to hned znamenat, ze nas nemaju radi. myslim, ze dost zalezi na tom, ako sa chovaju ich rodicia a teda ako to videli doma, ked vyrastali.
Odpovedať
simasi...ma ta rad. s tymto trosku nesuhlasim, ze kazdy den hovorit niekomu "lubim ta" ci "milujem ta". Ano, sme zeny, kazda to rada pocujeme, no muz to nemusi hovorit kazdy den a myslim si, ze aj maloktory to tak robi. To, ze nam to nevravi kazdy den neznamena, ze si nas nevazi, ze nas nelubi...tie slova maju velku cenu a urcite si to vazim viac, ked ma s tym prekvapi mozno nie kazdy den, ale o to viac si to vazim...a skutkami sa dokazuje laska a ja tu lasku v skutkoch vidim kazdy den... tot moj nazor ;-) ..a muzi..hmm, su ine stvorenia ako my zeny, my sme citlivejsie, mozno sentimentalnejsie, niekedy som sa hnevala, ze mi nevravel kazdy den, ze ma lubi, lebo som si myslela, ze ked to nevravi, tak ma nema rad, ale postupnymi krokmi v nasom vztahu som zistila, ze hoc to nevravi kazdy den, tak som jeho jedinym anjelikom pod slnieckom...a raz sme sa o tom aj bavili a povedal, ze to, ze mi to nevravi kazdy den, tak to neznamena, ze ma nelubi...
Odpovedať
natali, presne, s tymi rodicmi suhlasim... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simasi, megy2. Vy najlepsie citite lasku svojich partnerov. Kazdi chlap je ini. Hlavne chlapi su menej romanticke duse ako zeny. Aj ja som tomu svojmu musela ukazat, co sa mi paci, ze ma potesi, ked mi sem tam donesie kvietok, ci pripravi prekvapko. Proste na to nebol zvyknuty z predchadzajucich vztahov a citil sa dokonca trapne doniest mi nejaky ten kvet. A teraz je v tom lepsi ako ja. :-D
Odpovedať
nooo uz som si myslela ze kazdej z vas vam domov nosia denne kvety a vyznavaju lasku. ja som tiez toho nazoru ze mi to nemusi hovorit denne,to clovek proste citi aj bez slov a dokazov ;-)
Odpovedať
baby preco neodpovedate na otazky v prvom prispevku ? :-) tu nejde o to, ci musi robit to ci ono, ale kris chce len vediet ci robia to na co sa pytala ;-) a nechce tym asi povedat, ze ked to nerobia tak vas nelubia x-)
Odpovedať
megy, presne tak. poviem uprimne, ja by som doma nechcela mat muza, ktory mi kazdu minutu vravi, ako ma miluje, co pre neho znamenam, atd..ved viete, co myslim. vtedy by som asi pochybovala o niecom a nevazila by som si to tak, ako ked by mi to vravel raz do tyzdna /to raz do tyzdna uvadzam ako priklad/ ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
katka, ale ved sa vyjadrujeme si myslim k teme, to, ze neodpovedame v bodoch, tak uz to nie je k veci? alebo ze povieme svoj nazor? vsetko co vravime, tak patri k tejto teme... ;-) /ale ja uz radsej idem, praca vola/
Odpovedať
Profilova fotka
simasi, megy2 keď som zakladala túto tému, tak nie preto, že by som mala dokonalého partnera, ktorý by mi nonstop hovoril ako veľmi ma ľúbi a nosil dary, ale preto, že som chcela vedieť, akí sú práve tí vaši muži ;-) Takže tým, ktorých partnerje pozornejší ako náš, môžeme len závidieť anjelinka, janka 279, natali1 máte pravdu, nie každý vie prejaviť svoje city ale každý to robí inak. majcik - vo viacerých príspevkoch som si všimla, že nedáš na svojho manžela dopustiť, vidím, že si veľmi rozumiete a držím Vám palce, nech tej lásky neubúda... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
A hlavne je dolezite, co si praje zena. :-) Pokial zene nechybaju take caste prejavy lasky od partnera nie je co riesit. Smutnejsie by bolo, keby to zene chybalo, partner by o tom vedel a nesnazil by sa s tym nieco urobit.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ved sa nehadajte ... kazda z nas je ina, kazda z nas ma ineho chlapika doma, kazdemu vyhovuje nieco ine, keby sme boli vsetci rovnaki, bola by to nuda, no nie? Kris - vdaka, my sa fakt lubime ako kone .. vobec to nie je bezchybny chlap, podla mna idealni muzi neexistuju, ale veeelmi ho lubim a viem, ze sa pre neho oplati obetovat ... niekedy laska musi aj boliet, no aj to ma svoje caro a krasu... Vsetky dobre aj Tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
Majcik, ved sa tu nikto nehada. :-. Iba tu baby prejavili svoj nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
Janka - trosku sa to zacalo vyostrovat ... Ale pohodka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Majcik, ved je to tu plne usmievavych smilikov. x-) :-D :-)
Odpovedať
Ahojte, pripájam sa ku debate... Takže: 1. áno hovorí mi každý deň, že ma ľúbi (neukončí bez toho ani jediný telefonát ;-) ) 2. a zároveň 3. - nehovorí slovami, ale dokazuje skutkami - veru áno - hlavne keď som chorá je hrozne zlatý a nakúpi mi džúsiky, ovocie a sladkosti, ktoré vie, že mám veľmi rada.. Drahý pracuje ako šofér - 2x do týždňa jazdí do zahraničia - Francúzsko, Nemecko a Belgicko a vždy mi prinesie niečo dobré.... Pri prejavoch na verejnosti sme trochu striedmejší... Po siedmych rokoch chodenia nám to už príde detinské.. Maximálne sa držíme za ruky, to je asi tak všetko...
Odpovedať
1. áno - denne aj niekoľkokrát...ja zasa naopak...vie, že ho veľmi ľúbim - zrejme to dokazujem skutkami a vidí mi to v očiach ;-)...no poviem mu to menej často ako on mne - vtedy je to preňho taký malý súkromný sviatok a je najšťastnejší chlap na svete :-D...a keď sa "spriemerujeme", tak je to vyrovnané ;-).. 2. aj 3. bezpochyby ;-)..."Zlatko, ešte kým pôjdem zajtra rano do prace (cez vikend), skocim Ti rano kupit cerstve pecivo, aby si mala chutne ranajky, ked sa zobudis.." alebo - "Nechaj to, nenamahaj sa, raz sa pri nasich detoch narobis az-az, teraz to nechaj na mna, ja to urobim..." (ozehli - tym ma dostava pravidelne ;-) a ked ma volno tak sa mi ujde aj ruzicka na tacke s ranajkami do postele..."A co by som Ti dnes navaril, kym prides z prace? Na co mas chut?..." je toho dost...niekedy az moc ;-).. A vzdy si davame nejake drobnosti - ked mame "vymesacie"...kinderko v ponozkach urobi radost obom :-D...ale kedykolvek, proste bez priciny...len tak ked jemu alebo mne nieco "cvrnkne do nosa" ;-)..aj kvietky mam casto - z lasky...aj on.. A s prejavmi asi ako napisala julia - sme striedmejsi...samozrejme sa obcas len tak pritulim, ked cakame na autobus a pod., ked ideme po ulici, tak sa akurat drzime za ruky a aj to nie vzdy.. Tot vsjo :-)
Odpovedať
1. To, ze ma lubi mi hovori, ale nie kazdy den. Keby to vravel kazdy den, tak by nam to mozno casom zovsednelo a brali by sme to ako pozdrav. Takto viem, ze ked to povie, ze to presne tak citi. 2. Ucrite ano. To by bolo blbe, keby o laske len hovoril a nedokazoval to aj skutkami ;-) Najradsej mam, ked mi pripravi nejaku dobrotu na jedenie, lebo on sa s tym vie vzdy pekne vyhrat, co by mna asi nebavilo. 3. Obcas dostavam nejaku drobnost alebo sladkost, ktoru mi prinesie, ked prijde z prace. Casto mi nieco donesie, ak bol niekde na dlhsie a samozrejme darceky dostavam na sviatky. Co sa prejavov lasky na verejnosti tyka, tak sama nemam rada, ked vidim napr.na zastavke parik, co sa na seba vrha, alebo sa vasnivo bozkava, tak sa podla toho aj chovame. Ale ako to tu uz bolo spominane, u kazdeho je to individualne a vacsinou to zavisi od toho, ako bol zvyknuty na prejav lasky u rodicov. Niektori svojim detom nehovoria, ze ich lubia, ani sa nikdy neobijmu a pritom deti citia, ze su velmi lubene. Ini pouzivaju slova "Lubim Ta" namiesto "Maj sa" alebo "Dobru noc" a uz ani nevedia preco to hovoria. Takze dufam, ze tu ziadna nevesta alebo manzelka nedostane z tychto prispevkov depky. Kazdy chlap prejavuje svoju lasku inac a netreba ho tlacit do nejakej sablony.
Odpovedať
ahojte pridavam sa k debate: 1. vravi mi to kazdy den, ked rano zobudi, ked spolu telefonujeme, proste vzdy ked to tak citi, ze mi to chce povedat... Nie je to o tom, ze si to navzajom vravime ako frazu. Tieto slova maju pre nas velku cenu.. 2. laska ma vela podob, prejavuje mi ju v podstate vzdy. Pohladom, gestami, spravanim sa voci mne, tym ako si ma vazi, ako ma respektuje, ako stoji za mnou nech poviem a urobim cokolvek.., drobnostkami, ktore mi vycaria usmev na tvari, aj tym, ze ma niekedy tak milo zlosti a provokuje, prilezitostne sladkost ci kvietok, prechadza ci prekvapko. Myslim, ze kazdy chlap ktory lubi svoju partnerku jej to istym sposobom dava najavo, len treba vediet citat v jeho dusi.. 3. ano, prejavujeme si lasku aj navonok. Iste, s primeranou vaznostou... Drobny bozk, drzanie sa za ruku.. Ostatne veci su medzi nami dvoma, tak naco to ukazovat inym?? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neda mi neprispet, lebo prave som ako prejav lasky dostala darcek, firemnu snurku na mobil a pero s velkym objatim, len tak ;-) no ale pekne poporiadku: 1. hovorí mi každý deň. Najskor hneď ráno najneskor večer, po každom telefonáte 2. dava mi to najavo už len pohľadom, pohladením, bozkami, objatiami, všat to ani nemusím rozpisovať. ked mi nie je dobre,alebo som rovno chora tak ma na rukach nosi do postele a vzorne sa o mna stara.. vari mi rozne odvary od bolesti... taka pikoska, ked dostanem MS hned mi uvari cajik ktori mi pomaha... ranajky do postele kazde rano ked sa neponahlame do prace(vteduy neranajkujem) iank ma caka kazde ranko kapucinko. vecr ked som unavena pri telke ma na rukach nosi do postele.... to moze zniet ze ma až rozmaznáva :-N :-D ešte si davame njavo že na seba myslime tak že sa prezváňame :-) a lásku mi vyznáava aj tak že rozpráva o svadbe a detoch a planuje, chysta vymysla, to je pre mna krasny prejav.. 3. ano a vravim mu že až často. už len keď ide ráno nakúpiť rožky tak mi donesie njaku drobnosť čo mam rada. n stale su to njake drobnosti, sladkosti. ked ideme spolu po obchodoch tak mi aspon drobnost kupi, v poslednej dobe to boli kochlicky a dekoracia na dvere. niekdy kvetinka, zakusok na verejnosti sa za ruky vlastne drzime stale, božteky su časté, objatia každú chvilu, niekedy podla nalady vizerame ako čerstvo zalubení, a je to taaak krásne aj ked to može vizerať detinsky ;-) ked sa mu chce tak ma zdvihne a nesie na rukach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, 1.mne to hovori skoro kazdy den (lubim ta), ale slovo milujem Ta zas nie tak casto, o to vacsiu silu maju tie slova.Ked sa lucime v telefone, ci doma rano, nehovorime si automaticky lubim ta, skor mame take chvilky napr. rano ked sa vedla seba zobudime a vyznavame si lasku, taka nezna chvilka :-) ... 2.Neustale, s laskou sa o mna stara, vzdy ma vypocuje, pomoze aj celej mojej rodine, mamine ked nieco potrebuje, starej mame, cely den si volame, nie je den ked by sa neopytal ci nieco nepotrebujem, z obchodu, pomoct...A potom su to zasadnejsie veci, dolezite chvile z zivite ked sa naozaj potvrdilo, ze lasku prejavuje aj cinmi, ale to su nase intimne veci co nechcem rozpisovat.. 3.Na zaciatku boli kvetinky samozrejmostou na kazdom rande, teraz len ked mam sviatok a sem tam aj mimo neho.Kupuje mi take malickosti, sladkosti, kozmetiku a moj oblubeny parfem.Niekedy ma obdaruva az prilis, co mi propomina, ze uz som dlhsie ja nepotesila nejakym darcekom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa pripojím :-) 1. Hovorí mi to často, ak nie každý deň, tak každý druhý alebo tretí :-) , a najkrajší na tom je aj tak ten jeho krásny pohľad, ktorý hovorí za všetko :-N 2. Dokazuje mi to veľmi často, stará sa o mňa, aby som bola spokojná a šťastná, pomáha mi v podstate všade kde sa dá... 3. Dostávam niekedy rastlinku :-), inokedy niečo sladké, alebo iné drobnosti, ako napríklad plyšové ponožky :-D Na verejnosti sa držíme za ruky, dáme si malý božtek, ale vášnivé prejavy si nechávame do súkromia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa aj ja... 1. zvykli sme si kazdy vecer povedat ze sa lubime, alebo aspon si dakujeme za konkretne veci daneho dna. 2,3. Bez problemu mi pomoze s cimkolvek potrebujem. (Riad, podlahy, vysavanie...) a okrem toho vsetky tie chlapske prace ako vrtanie policiek, skladanie stola, skrine, tapetovanie, malovanie... robime vacsinou vsetko spolu. Ja pomaham s jeho pracovnymi vecami jemu, on zas mne. Darceky v ramci moznosti dostavam tiez (prevazne vsade chodievame spolu, takze prekvapenia sa mu robia tazko, ale dokaze ma potesit malickostami)... Na verejnosti chodime vacsinou za ruky, snazime sa ale neprehanat to s neznostami, nie je to kazdemu prijemne pozerat na zalubencov... ale ked to citime, tak si pokojne dame aj pusu, alebo sa chytime tesnejsie... nemame sa za co hanbit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) my si dost casto hovorime, ze sa lubime... ale ako tu uz bolo spomenute, keby mi to moj milacik hovoril stale, tak by mi to prislo take vsedne. Tak zakazdym, ked mi povie, ze ma lubi narastiem aj o 5 cm :-D a co sa tyka dokazovania skutkami -v tomto je fakt super. Pre mna je neskutocne uzasne uz len to, ze sa so mnou uci matiku - lebo s tou ja nie som kamarat :-p A vlastne staci sa mi nanho pozriet a vidim mu na ockach, ze by mi zniesol aj modre z neba....
Odpovedať
Este k bodu 1. Vzdy ked sa lucime, hoci len na par hodin, alebo vecer pred spanim sa vzdy snazime mat vysvetlene nedorozumenia, ak nejake pocas dna vznikli a vdzi si povieme "lubim ta" ... proste tak ako by to bolo naposledy (aj ked to znie divne ,ale clovek nikdy nevie)
Odpovedať
Profilova fotka
katuska64-vôbec to neznie divne. Mama mi stále hovorí, že človek nikdy nemá ísť spať pohádaný lebo sa nemusí zobudiť buď jeden alebo druhý a potom by sme si to celý život iba vyčítali.... nechcela by som to zažiť.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?