Rozvod s Turkom. Poradíte ako postupovať?

Zeny,potrebujem pomoc.Tyka sa mojej sesternice.Poprosim o konkretne odpovede,nie jedna babka povedala,pocula som a pod.Sesternica sa vydala za Turka.To, ze sme ju varovali,ze je to ina a v podstate uplne inak otocena kultura,nebudem rozpisovat.Chce sa s nim rozviest,ziju v Londyne.Moze odist na Slovensko a tam ziadat o rozvod? Nemoze on nahlasit dieta ako unesene? Ake su jej moznosti.Vdaka za rady a skusenosti. Mozno do buducnosti pomozu..
Odpovedať
...ja iba, že jej sakra veľmi držím palce, aby to bolo podľa možností bezbolestné, a sakra dúfam, že sa dieťa narodilo na Slovensku.......
Odpovedať
Profilova fotka
@dorispu zistim ti.. ..sesterka bola vydata za egyptana a zili spolu v londyne... ..viem, ze riesila rozvod az po navrate na svk, ale neviem ako presne.. ..akuratze oni nemali deti..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte mamičky/oteckovia, oslovujem Vás - ROZVEDENÝCH s prosbou o vyplnenie tohto dotazníka. Dopomôžete mi tým k vypracovaniu diplomovej práce. Všetkým ochotným veľmi pekne Ďakujem. Zuzana https://docs.google.com/forms/d/1c0L9... poprosím Vás o celé a pravdivé vyplnenie! dotazník je anonymný a slúži len na účely vypracovania mojej DP!
Odpovedať
v tomto jej poradi iba dobry pravnik, nech sa neobava nie je prva ani posledna, ktorej sa to stalo, drzim palce, ale je to beh na trate, kedze on jej nerozumie tej nasej kulture a ona zase tej jeho, ale viem aj v telke vraveli o nejakej stranke ohladom inozemcov a rozvodu,
Odpovedať
...to mi je velmi luto, dufam, sa to vyriesi co naj pre stastie oboch....no neda mi to a musim apelovat na veci, ktore tu pisete, manzelstvo, to nie je o povode, narode, nabozenstve, ci kulture, problem je vzdy v ludoch. Ja si osobne idem brat turka a nevymenila by som ho za ziadneho ineho slovaka, americana, ira atd. Pre mna je to ten naj clovek na svete, ako i ja pre neho a nevieme si bez seba predstavit zivot. Kultura, zvyky, nie su podstatne, ak sa clovek berie ma to robit z lasky a ma mat vyjasnene, ci to, ci ono nebude problem, no kedze manzelstvo je o porozumeni a chapani toho druheho, prisposobeni a laske, nevidim v tom problem. To ze to niekedy nevijde, je normalna vec, bohuzial stava sa to, no nikdy, nikde nema clovek nic dopredu napisane ako bude a to sa tyka manzelstva slovakov, madarov, alebo ide o manzelstvo z odlisnych krajin :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?