Tiež ste spokojné mladomanželky?

Profilova fotka
Baby, niekedy mam pocit, ze v posvadobnych temach sa rozoberaju viac problemy vzniknutych manzelskych parov ako stastie a spokojnost. Ste niektora stastna aj dva mesiace, rok, dva ci desat po svadbe? Lebo ja som a nemenila by som za nic na svete. Ked citam problemy niektorych bab tu na nete, dakujem bohu za ten dar, ktory mi zoslal v podobe mojho muzika ;-)
Odpovedať
...orxidea... :-) :-) :-) ...bodaj by sme to mohli opäť skonštatovať aj o 20 rokov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa pripajam ako spokojna mladomanzelka, ale naozaj, vsetky (hlavne ja) sme este len na zaciatku toho vsetkeho krasneho a aj tazkeho, co nas caka.... Takze dufam, ze takto spokojne a zalaskovane budeme aj za 15-20 rockov.....
Odpovedať
jeeej, orchidea, konecne opat optimisticka tema :-) ako vies, ja som 5 a pol tyzdna vydata a nedavno sme to s Markusom preberali, ze som ovela spokojnejsia, nic ma netrapi, svet je pre mna gombicka...za tych par tyzdnov od svadby sme stihli odoslat moje dokumenty na imigracne - co je pre nas oboch velmi dolezite a bol tak zlaty, ze bombardoval uradnikov telefonatmi, ci nepotrebuju viac podkladov k novemu povoleniu...teraz sa staral o mna, lebo som mala silny zapal priedusiek, ktory bol spojeny s chripkou...dava pozor, aby som nebola na slnku kvoli mojej slnecnej alergii a vcera v noci mi dal na chrbat vlhky uteracik, aby som vobec mohla zaspat (v spalni mame 28 stup)... Som stastna nadovsetko a kazdy den hovorim, ze sedim na oblaciku cislo 9 x-)
Odpovedať
ja som spokojna, aj ked uz nie celkom mladomanzelka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a presne o tom to je - o tych malickostiach, ktore nase polovicky pre nas robia a my robime pre nich...na tom sa zaklada spolocne stastie :-D
Odpovedať
...presne tak...celok sa skladá z množstva detailov....dôležité je,konečný výsledok je na 1* :-D
Odpovedať
Profilova fotka
expertka, pri tom co citam o inych manzeloch, ten moj by presiel, aj keby bol hodnoteny na 3 ;-)
Odpovedať
orchidea, vies niekde som pocula vyrok ze "dobri chlapi su uz davno zadani a ti ostatni nam pilia nervy" :-D
Odpovedať
...orxidea...máš pravdu....pri niektorýx založenýx témax...mi až rozum zastáva....riešiť takéto problémy s xlapom../napr. pred svadbou/..som presvedčená,že svadbou by to rozhodne neskončilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja este mladomanzelka nie som, ale som s drahym uz 10ty rok a som stastna ze ho mam a ze mozem byt jeho zenou. Ludia sa musia najst. Je mi luto, ked citam smutne temy a este viac ma mrzi, ked niektore problemy a dost vazdne, maju kočky uz pred svadbou. Tak ako tu bolo spomenute, v takych pripadoch by z mojej strany svadba asi nebola. Tak, vela stastia vsetkym x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte stastne manzelky! myslim, ze aj tie manzelky, ktore maju teraz problemy su casto stastne, len momentalne nevedia kam z konopi, nedari sa komunikovat, alebo nedari sa najst cas na seba, kde by sa taketo vazne veci prediskutovali.. a tak ked uz nevedia co, tak sa obratia tu na forum.. a pri tom netreba potriasat hlavou, ako je to mozne, ze si to nevydiskutovali... iste, pri niektorych temach je to dolezite, ale stane sa, ze nejaky problem este nebol akutny, alebo jedna strana si myslela, ze ved to nie je taky problem ale druhej to vadilo a podobne... ja sama mojho zlateho manzelika milujem a pre mna je najlepsi na svete, ale tiez pri jednej teme (pre niekoho banalnej, pre niekoho nie) som uz bola bezradna a nevedela som co robit... a po dlhych rozpravaniach, hadkach, ustalenej hladine, tohoto :-) a zase tohot :-| a potom ]-( medzi tym :-D a potom :-S a zase dookola proste stalo sa, ze sme sa z jedneho problemu nevedeli vymotat.. moj problem som sidce nepisala na fore, ale rozmyslala som nad tym, len najprv som to skusala v rodine, medzi kamoskami a podobne.. ale pohlad zvonku - napriklad z fora - moze ukazat nove napady, skutocnosti a preto si myslim, ze treba len drzat palce a dat nejaky dobry napad a nie krutit hlavou a hovorit "to si si mala vydiskutovat skor" ... iste, mala, ale teraz plakat nad rozliatym mliekom je neskoro a treba hladat riesenie.. no a niektore hladaju a snazia sa - aj pomocou nas.. takze drzme im palce a vsetkym tu.. a lubme si svojich manzelikov.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
momice: Aj ja som s tym svojim zila pred svadbou 10 rokov a myslim si, ze kazdy par, ktory je tolko spolu ci uz v manzelstve alebo bez neho, nepreziva cely ten cas len slnecne dni a vyskytnu sa aj situacie, ktore na prvy pohlad vyzeraju bezvychodiskove :-( Aj ja som par takych s mojim teraz uz manzelom prezila a velakrat to vyzeralo na definitivny rozchod :-. Keby som vtedy vedela o tom, ze mi kopec zenskych s nadhladom na vec dokaze poradit, utesit, asi by som sa aj ja zverovala so svojimi problemami :-o Nakoniec sme vsetko akosi prekonali a povedali si, ze ked sme to spolu uz tak dlho vydrzali, preco to neskusit az do konca zivota :-) Zatial som vydata len kratko a da sa povedat, ze som v podstate stastna, a aj ked dufam, ze vsetko zle uz mame za sebou, viem, ze este pridu problemy, lebo muzi su z Marsu a zeny z Venuse (ako hovori nazov jednej knihy) a ostava mi dufat, ze vsetko prekoname a ostaneme spolu az kym nas smrt nerozdeli ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ratkiller, to mas pravdu, nehovorim, ze su vzdy slnecne dni, tiez je sem - tam mracik, a presne ako pises, prekonali sme spolu vela, aj dost tazke chvile a krizy, ale stale mam pocit, ze je ten pravy a chcem byt s nim, chcem byt jeho manzelka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na tom sa dost zhodneme.. :-) ten moj je ten naj naj naj (aj ked, jasne, ze ma tie svoje male muchy), napriek tomu, ze su aj tie mraky a burky a prehanky a blesky padaju.. pri tych vsetkych tazkych situaciach ale stale viem, ze ho lubim :-) takze som spravne v tejto teme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim Hviezda :-)
Odpovedať
Som aj 14 rokov po svadbe šťastná. Veľmi sa o to pričinil môj manžel-ukázal mi ako sa dá žiť bez strachu, bez stresov, bez kriku, urážania a ponižovania... Že sa dá veľa vecí riešiť humorom... Takto vychovávame aj naše deti - len sa bojím že nebudú "ostrielané". Teraz si asi nevdia predstaviť, že to nie je bežné v každej rodine. Vlastne možno vedia...
Odpovedať
Pridavam sa k stastnym a spokojnym manzelkam. :-) Od svadby ubehlo 5 a pol tyzdna a ja sa kazdym dnom presviedcam ze lepsieho muzika by som uz mat nemohla. Starame sa o seba pekne navzajom. Robime pre seba male prekvapenie kedykolvek nas napadne, no stale sa tesime jeden z druheho a lubime sa velmi velmi. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
hviezdicka, suhlasim s tebou, ze nazor z vonka od inych na problemy niektoreho paru je dobra vec a velmi rada pridam svoj nazor ked niektore dievcata tu na nete maju problem, ale to nebol zamer tejto temy - ja som len chcela pocut, ze existuju aj stastni ludia, ci uz su zobrati alebo spolu uz dlho ziju. A som rada, ze ano!
Odpovedať
Profilova fotka
baby, viete, co je funny - ked ma niekto problem, rozdebatuje sa to tu na 15 stranach...ked ma niekto napisat, ze je spokojny a stastny v tom manzelskom zvazku, tak jedna strana na to staci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez stastna a spokojna manzelka /uz nie mlado/ vac ako rok a nemenila by som /ani manzela, ani manzelsky stav/ :-)
Odpovedať
Orchidea, presne tak, cakala som ze sa ozve viac stastnych manzeliek. :-D
Odpovedať
tak aj ja som stastna s mojim uz manzelom. Este je to sice len 2 a pol tyzdna co sme manzelia. Ale zijeme spolu 2 roky. Ja mam skor problem, ze on je taky uzasny a potom sa zamyslam nad tym, ze ci som ja vobec dost dobra pre neho. Je neskutocne stastie najst na svete toho jedineho a praveho cloveka. Tak sa z toho tesme vzdy ked je prilezitost. ;-) Vela stastia vsetkym ;-)
Odpovedať
My sme mali vcera prvych osem mesiacov od civilnej svadby a 18 dni od cirkevnej, otvorili sme si flasku sladkého Moscata zo svadobnej cesty, zasli na zmrzku k jazeru, bolo nam fajn a boli sme spolu.... Ak mame problémik, riesime ho spolocne, komunikujeme, sem-tam vysteknem (a hned sa za to hanbim), ale veci, co nas trapia si riesime sami, ako by moja starka povedala:nech si kazdy zameta pred svojim prahom....Niektoré damy nepochopili vyznam slova svadba, serveru mojasvadba.sk, a tak tu potom rozkvitaju témy, o ktorych debatovat by som sa hanbila s mojou rodinou a nie to s cudzimi ludmi.... O tom, ze budeme spokojné mladomanzelky sme predsa boli presvedcené uz pred svadbou, muzov sme si brali v dobrom, i v zlom; vsetky verime, ze navzdy....Robme ich stastnymi, robme sa stastnymi....A komunikujme.... |-|
Odpovedať
princesse, krásne si to napísala... x-) Amen :-D
Odpovedať
Ono to nemalo byt myslené striktne, ale ja to prosto takto citim...Nema zmysel sa sobasit, ak pri prvom probléme zdupkame ako nalakané zajace.... ;-)
Odpovedať
Ono je to asi ine, ked clovek pise o probleme, prosi o radu,...,ako ked ma ospevovat svoju druhu polovicku-to robi kazda, ved nasi muzi su ti najlepsi, najohladuplnejsi a naj-naj-naj...pre kazdu z nas. Inak by sme sa nevydavali, no nie? ;-) ... Tak ale ok, aj ja sa pridavam k vam, spokojnym mladomanzelkam ;-) . O tyzden mame 2 mesiace, co sme si povedali ÁNO a sme obaja velmi stastni, ze sme sa nasli. My sme si oporou vo vsetkom a je to neopisatelne krasne, mat pri sebe cloveka o akom som si predtym ani netrufala snivat x-) ... Toto som mu minule napisala: " Ked ratam vsetko to dobre v mojom zivote, tak Ta zaratavam vzdy 2x."
Odpovedať
princesse, ja som to nemyslela ironicky, ale ako moj absolutny suhlas s tebou ;-)
Odpovedať
OK, to bude tym teplom, ktoré je v Lausanne :-) , hlavné je, ze sa chapeme....Tak teda uplne najkrajsie manzelstvo si-vam prajem aj po rokoch ;-)
Odpovedať
Veru, musime tuto temu oprasit o par rokov a uvidime ako nam to stale klape. No ked sa obidvaja snazia tak to musi ist a krizy pridu v kazdom manzelstve, len aby sme vedeli ako na ne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
komunikovat komunikovat a este raz komunikovat.... aj ked priznam sa, ze niekedy nieco v sebe dusim a manzel ani len netusi, ze som nahnevana a ak aj, tak nevie preco... a potom vybuchnem a on na mna pozera ako by som z jahody spadla... nastastie ma obrovsku trpezlivost a dokaze ma odzbrojit obycajnou jedinou vetou :-D a potom je zase vsetko krasne a ja sa cudujem, ze preco som nieco nepovedala uz pred par dnami a naco som sa s tym trapila sama vnutri ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?