Výmena dokladov po svadbe. Stihnem to za týždeň?

pytam sa pretoze zijeme v anglicku a tyzdenpo svadbe sa sem vratime. Neviem ci si stihnem zmenit meno aspon na obcianskom za ten tyzden. pripadne co by sa stalo keby si ho zmenim az na vianoce? dakujem za odpovede:)
Odpovedať
ahoj my tiez tyzden po svadbe odchadzame spat do Uk a vyriesili sme to tak ze mame uradny sobas 4 tyzdne pred cirkevnym aby som si stihla vymenit doklady, inak niekot tu pisal ze vycestovat mozes na pdoklady mesiac po svadbe, no velmi by som sa na to nespoliehala... Ja som aj pisala aj na policiu ci neexistuje nejaka vynimka alebo ci nemozem poziadat vybavanie obcianskeho do 3 pracovnych dni ako pri pase, a odpisali mi na to ze nie, cakacia doba je 30dni, moze byt iba tyzden ale moze aj viac a som povinna do 15dni nahlasit zmenu v obcianskom preukaze...inak hrozi sankcia...my sme si s tym lamali hlavu strasne dlho...inak mozes si doklady vybavit aj na slovenskej ambasade v Londyne
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si teraz menila a za 3 dni som mala hotový občiansky ;-) A to nebolo nijak zrýchlene vybavované. Zmenou priezviska sa doklad stáva neplatným, nemal by sa používať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?