Ako pomáhal váš ženích pri príprave svadby?

Profilova fotka
surfoval s vami po nete, chodil s vami po agenturach,alebo ste behali len vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Surfoval o dušu, ochutnával papanie, skúšal prípitok, dokonca zvládol aj svadobný veľtrh, skúšanie asi trilióna obrúčiek, a nákupy oblečenia... viac som po ňom nechcela... :) a ešte mi vystrihoval menovky, keď som vymýšľala zasadací poriadok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Je to spoločný deň, tam sa úlohy nedelia... ked polovička tiež velmi tuži po svadbe, tak bude aj sám :-D a jasné že surfujeme spolu, hodnotime spolu, svadobny veltrh bude, vyberame, rozmyšlame, zistujeme :-) Jednoducho SPOLU, tak ako sa to patrí ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Moj drahy mal nasledujuci den po zasnubach pripraveny zoznam hosti z jeho strany a v priebehu tyzdna ma aj zaregistrovany na internete planovac svadieb :) sam navrhol oznamenia (ktore sme predtym prebrali spolu), z mesta mi doniesol magazin o svadbach... a dokonca som ho nacapala sameho pozerat aj svadobne relacie v TV.. no nie je zlaty?? ja este stale rozdychavam, ze ma vobec poziadal o ruku ;)
Odpovedať
minimalne
Odpovedať
môj to nechal úplne na mňa, čomu som aj veľmi rada. jedine svoj outfit si kupoval sám. ale celú svadbu zaplatil, takže jeho pomoc vnímam ako dosť podstatnú :-)))
Odpovedať
My vyberame spolu....dokonca, ked som mu povedala, ze saty pojdem vyberat s kamoskou, tak sa skoro urazil.....
Odpovedať
Profilova fotka
moj drahy sa na pripravach zucastnil tym, ze nam vyrobil oznamko, ochotne a iniciativne si siel vyskusat a kupit oblek, no a to je asi tak vsetko :) jaj a este obrucky sme vyberali spolu ... ja mu len poviem co som vybavila, kolko to stalo a ci s tym suhlasi... Zatial sme sa vzdy zhodli.. a inac sa mi do svadobnych priprav velmi nemontuje. Prenho je dolezite, ze sa stanem jeho zenou a keby som sa vydavala hoci aj v teplakoch a rozburanej stodole, tak by mu to nevadilo :-D a prave preto ho taaaak veeeelmi lubim x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam pocit, ze aj keby bola vyzdoba cierna a miesto kytice by som mala pohrebny veniec, tak si to ani nevsimne... :D ale obrucky, oznamenia, saty a oblek, salu, objednanie aranzerky, menu, zakusky, alkohol, hudbu, kameramana, fotografa- to vsetko sme vyriesili SPOLU a za dva dni!! nasi skoro odpadli, ked sme ich pozvali na hotove :)
Odpovedať
Profilova fotka
@micafialka zabudni :) Navela, isiel so mnou pozriet salu, kde som si predstavovala mat hostinu. Sucho to schvalil, ze moze byt. prvykrat sa viacmenej zapojil, ked som povedala, ze rozmyslam nad zmenou farby zo zlatej na striebornu. To bolo zamietnute. Potom dlho, dlho, dlho nic. Potom akurat vybavil vino, autobus, a spolu sme boli vybrat menu. Oznamko: nasla som ich niekolko na nete. Stravila som tym asi pol dna, vybrala som asi 5, ktoré sa pacili mne, a potom s nim, co sa pacilo aj jemu a bolo vybrate. Vyzdoba kostola, auta, alebo cohokolvek : ziadna reakcia, bolo mu to jedno. Jeho oblecenie: uz len ist s nim nakupovat si vyzaduje odvahu. Mozno to poznate. Idete si kupovat topanky vy, vsetko si pohladate same a za chrbtom mate ufrflanca. Ide si kupovat topanky on - on si prejde obchod, povie tieto sa mi paci a vy hladate ci maju jeho cislo. Oblek sme mu chvalabohu nekupovali, ale vestu a koselu na 2x. Aby mal naladu na nakupovanie. Servitky: bolo mu to jedno Menovky na stol: bolo mu to jedno - akurat sme spolu presli zasadaci poriadok. Pierka pre hosti: keby ich nemali, ani by si nebol vsimol Foto, DJ, kamera: zahlasil : " Mojko, keď sa to páči tebe..." Komunikácia s dodávateľmi: zostala na mne - nezavolal ani raz, ze mne to ide lepsie. Moja kytica a jeho pierka: Ja som si zajednala, on isiel zobrat a to sa este pytal, ze ci tam nemozem skocit ja ]-( Obrucky: ano, aktivne sa zapojil, tu sa prejavil jeho narcizmus, ktorym obcasne trpi pri pohlade do zrkadla :D Svadobna torta: bolo mu to jedno, hlavne nech mu zostane :) Alko, nealko, ovocie: aby som mu az tak nekrivdila, alko sme vyberali spolu, nealko uz s mojim ocinom. Ale vsetky vypocty, kolko coho treba, aby nam toho nezostalo, alebo nebodaj nebolo malo boli len na mne - zobralo mi to asi 3 mesiace zivota :) No a takto by som mohla pokracovat dalej a dalej. Ked to zoberam v globale - aktovna participacia mojho chlapa na pripravach bola asi tak 15%. Ale na svadbe mi to za to vynahradil - tam som nemala na starosti skoro nic a vytancovala som sa do rana bieleho. Tymto vsetkym som chcela povedat, aby buduce nevesticky neboli s chlapov sklamane, ked sa tym pripravam az tak nevenuju. Oni su tvori ... no nami nepochopené. Ono to neznamena, ze o svdabu nemaju zaujem, len sa im ten cirkus okolo toho zda zbytocny, hoci nam zivotne dolezity. A mozno az potom, ked v svadobny den vidia cely ten vysledok, tak im pomaly dochádza - ze vaaaaau, aj toto tu máme :) Držím Vam vsetkym palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Aj musim pochvaliť svojho draheho , všetko spolu rozoberame ak najdem na nete kaemramana alebo fototgrafa všetko skontroluje ci sa mu to paci okomentuje. Dalej oznamka si takisto prezera a poviemi svoj nazor ktore sa mu pacia. Nic bez jeho suhlasu nerobim aby to bolo spolocne. TAkisto som nechala na neho vybavit auto lebo je to jeho znamy potom vybavil DJ a salu do ktorej sa pojdeme pozriet spolu.NApisal zoznam hosti zo svojej strany . a t to je na zaciatok vsetko mame pred sebou esťe 10 mesiacov.
Odpovedať
Moja láska pomáha... nie je moc iniciatívny, ale keď sa dohodneme že ideme riešiť sálu, tak bez problémov... keď sme vyberali kameramana a pozerali rôzne "cudzie" svadby... všetky poctivo pozeral so mnou a hodnotil.... ani som toľko ochoty nečakala ako sa snaží...
Odpovedať
tak dievcata, mam pocit, ze ziadny extrem nie je dobry - ja som mala moznost skusit ten opacny a niekedy to bolo ozaj o drzku :-) ale prezili sme obaja :-) ... ja som zacala iniciativne, nasla som na nete nejake miesta na svadbu, ale potom to uz riadil viac menej on - a to do takych detailov, ako napr. - mailova korespodencia s curkarkou a nacrty torty, ake kamienky budu na svad. stole, kolko kupit alkoholu a nealka a ovocia, cokofontana, svadobne noviny, hudba atd.....ale podstatne je, ze hrubu predstavu svadby (pocet a zlozenie hosti, farba svadby, miesto + spanie pre vsetkych,...) sme mali rovnaku.......a konieckoncov vsetko dopadlo vyborne, nemenila by som (a teraz uz ani tie pripravy :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja m§žem skonštatovať, že som narazila v tomto na super chlapa. Keď som potrebovala s niečím pomôcť tak ochotne pomohol a keď som jeho názor počuť nechcela tak poctivo čušal a prikyvoval. Ale pomáhal veľa, hlavne sa veľa najazdil na aute, popísal veľa emailov a ochotne so mnou chodil všade, kde som potrebovala vybaviť niečo ohľadom svadby. Trošku zdesenia sa na jeho tvári zjavilo v momente, keď sme boli v treťom svadobnom salone a ja som stale nemala vybrate svadobne saty. Tak nakoniec som si vo štvrtom salone vybrala tie šaty, ktoré sa jemu najviac páčili a to verte že asi na trojo šiat my povedal, že sú otrasné.. Ked sme vyberali foto a video, tak prevzal iniciatívu a ja som bola tá, čo prikývla, že môže byť.
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko pripravujeme spolu. Keď jeden z nás dvoch niečo inšpirujúce nájde, konzultujeme, diskutujeme, rozdeľujeme si úlohy. Ide nám to úplne prirodzene a tešíme sa z toho! Sme dobrý team :-)(-:
Odpovedať
Profilova fotka
...musím povedať, že v tomto mám neskutočne perfektnú pomoc a oporu v mojej polovičke... 3 krát so mnou absolvoval svadobný veľtrh, vybrali sme spolu obrúčky, oznámenia nám navrhol on s kolegom, pomohol mi s výrobou menoviek, za každým so mnou absolvoval nákupy keď mi niečo bolo treba na výrobu, stretnutia s fotografom a starejším sme riešili spolu, aj kameraman a Dj nás ešte čaká.... sálu sme vyberali spolu, prekvapil ma keď sme ju boli zajednávať, ani som nevedela že kam ideme... :o)...no proste je geniálny, úplne úžasný a som nesmierne šťastná, že je taký aký je... :o)...
Odpovedať
no my sme spolu vybrali obrúčky, oznámenia, svadobné menu a tiež si bez problémov na prvýkrát kúpil svadobný oblek :-) , úplne sa dištancoval od koláčov a výslužiek - ale to viac menej aj ja - tieto veci riešila mama so sestrou, ja som im dala len menný zoznam hostí. A ešte v sobotu za pomoci mojej kamošky ozdobil svadobné auto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som viedla akoze zosit na pripravu svadby - to sme spolocne presli, ale na to ako premyslam ze je niekdy nevsimavi tak sa k pripravam svadby dost dobre podielal.... vybavoval telefonati a sa da povedat ze sme to mali 50 na 50 .... aj ked su chlapi od prirody viac menej 2x lavoruky treba to brad s odstupom a s chlapskou radou .... som porozporavala to co manzelovmu kamaratovi a ten zase jemu tak ako chlap-chlapovi 8-) vela zdaru v pripravach ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Skoro ničím :D Ale ja som taká organizátorka, takže mne to celkom vyhovovalo. Samozrejme, všetko som s ním preberala, že či s tým súhlasí a tak, ale vybavovala som ja.
Odpovedať
Obrucky a svadobny kytica - to riesil on ;-) ostatne sm vybrala ja s tym, ze on suhlasil s vyberom. Mame rovnaky vkus, takze sme sa skoro vo vsetkom zhodli.
Odpovedať
Profilova fotka
nijako :) ale nevadi ;) aspon je vzdy milo prekvapeny ked nieco nove vytvorim, vymyslim...oznamim :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj sa zapajal velmi. Vsetko podstatne sme riesili spolu, chodil so mnou, kde bolo treba, vyjadroval svoj nazor, naozaj som mala pocit, ze je to NASA svadba, nie len moja. Jedine, co az tak neriesil, boli konkretnosti vyzdoby, aj ked farbu som s nim skonzultovala. A asi najviac ma pobavil, ked som mu po dlhom rozmyslani hrdo ukazala, ze takto bude vyzerat moja kytica a on na to "A to sa ma ani nespytas, ci to aj mne vyhovuje?" Keby som nesedela, tak asi padnem na zadok! On mi zdvovodnil, ze predsa od toho sa bude odvijat jeho pierko, ja som sa pro forma opytala, ci mu to teda vyhovuje a on ze hej. Ale doteraz ma pobavi, ked si spomeniem, do akych detailov riesil nasu svadbu. Inak po svadbe sme dostali velku pochvalu od mojich rodicov, ze ako sme to vsetko zvladli takmer bez toho, aby oni mali nejake povinnosti a dali nas ako ziarivy priklad mojim sestram, ktore sa este len vydavat budu.
Odpovedať
Profilova fotka
U nas to riesim hlavne ja a konecne rozhodnutia robime spolu. On vacsinou len suhlasi :-) Najprv ma to trochu stvalo, potom som bola smutna a teraz si hovorim, ze on zase vybavi ine veci ked bude treba :-) Takze si to uzivam a tesim sa na nasu svadbu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
moj ma 8 mesiacov do svadby a este to ani nepovedal rodine. way to go
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
my robime vsetko spolu az na par drobnosti pri ktorych mi povie ze on nema vkus alebo ze toto chlapi nevedia :D ako vyzdoba, pierka a pod. ale inak vsetko spolu sala, menu, fotograf, kameraman, obrucky, oznamenia hladal zucastnoval sa vyberal, takze sme v tom spolu :)
Odpovedať
Profilova fotka
zhrniem to jedným slovom, ako môj budúci manžel pomáha... NIJAKO :-D a nehnevám sa za to naňho
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?