Dar na vyrocie?

Zdravim žienky. Mam dilemu. Mame mat vyrocie sme spolu 5rokov. Tak tajne predpokladam aj zasnuby no trapi ma. Ze som vymyslela ako dar... nieco take ako knihu nasej lasky. Totiz mam vsetky sms maili..atd. chcem tych 5rokov trochu zdokumentovat a spravit to aby som mohla o dalsich pat rokov doplnit :)) co na to hovorite? A nemate nejake napadiky?? ;)
Odpovedať
Ahoj, ja som uz tiez nad takym rozmyslala, ale potom mi to bolo prilis vela prace a nemala som cas to urobit, ale ak mas dost casu, tak mne sa ten napad paci. Ja som tam chcela dat este nase fotky spolocne a aj nejake listky/prospekty/pohladnice z vyletov, kde sme boli spolu, z kina a z divadla (tych som uz nemala vela, ale par by sa naslo, zvysok by som proste nieco namalovala alebo vytlacila z netu, aby sme si na tie filmy/predstavenia spomenuli), zoznam "nasich" pesniciek, mapku nasich oblubenych restauracii, kde spolu casto chodime a tak... Drzim palce pri realizacii, ak sa pre tento darcek rozhodnes :-)
Odpovedať
Ja tiez pisem drahemu na vyrocie nas spolocny dennik....ale nie na kazdy den,len vyznamne udalosti s foto a dam to zviazat.
Odpovedať
Dakujem. Nasla som dievca co robi tie zapisniky na scrapbookovy styl. Velmi pekne tak som zvedava na cenu a ja potom uz len vyplnim vnutro :)) mam aj blok z prveho rande a tak :) uvidim pridam foto ak realizujem.
Odpovedať
Och cena je 70 az 150 eur... zda sa mi to dost... maca333 ako to planujes zviazat? A mas to skor ako album a k tomu popis alebo nieco napises. Obcas foto... zase len nejaka napiaana udalost. A tak? :)
Odpovedať
@magdalenka1982 to si platila ty na prvom rande, ked mas blok? :-D
Odpovedať
skus spravit prezentaciu z fotiek vo windows movie maker ja som takto robila projekt do skoly a kamoska robila priatelovi, ked to pozerali az plakali,,,das tam ako podmaz oblubene skladby a mas pekny darcer,,,aj dennicek je dobry napad,,,asi ho dostane drahy ako predsvadobný dar :)...alebo narodeninovy,,,to bude radosti :)
Odpovedať
@gertie prosim ta nemas nejake obrazky,,,popripade stranky kde nieco take je,,rada sa inspirujem,,,zaujala ma hlavne mapka :)
Odpovedať
:D nie nie on platil ja som si ho len zobrala. Hih dakujem za napad aj to bude asi krajsie na pc ako rukou... tati baba ma krasnu tvorbu bydeny.sk ine som zatial nenasla ani ja...:/
Odpovedať
@malamargotka Ahoj, ja som sa inspirovala na nemeckych strankach, hlavne tu: http://loveletters4you.de/board2/view... a tam je vela napadov, co moze ist do takej knihy a je tam popisana aj mapka, ktoru si proste prekopirujes a zvacsis z atlasu, (ale ja som to chcela vytlacit z googlemaps) a potom rucne tam zakreslis tie restauracie alebo miesta, s ktorymi sa vam nieco spaja. A jeden priklad takej knihy (zial bez mapky) je aj tu, je to sice nemecky, ale je to video, takze vidno, ako to robi a co tam moze ist napr. (len ja by som zvolila krajsiu tu knihu, ten stvorcekovany zosit je podla mna hrozny ;-) http://www.helpster.de/leeres-buch-zu...
Odpovedať
@gertie super su dakujem,,,videjko mi nespustilo, ale tak nieco vymyslim,,,zajtra idem do mesta tak kupim blok a tvrde farebne papiere ako podklad a ide sa nato,,,najhorsie bude vyberanie fotiek,,,sme spolu skoro 6 rokov a mame ich hojne,,,a kedze som mu uz pred rokom robila fotoknihu tak musim povyberat ine,,,a to sa mi taaak nechce,,,radsej by som uz lepila a strihala
Odpovedať
@magdalenka1982 @gertie a este skuste toto https://www.google.sk/search?q=smash+... raz som nasla tie SMASH bloky a su vemi zaujimave a aj velmi drahe :D a maju roznu tematiku :)
Odpovedať
Dakujeeeeem. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@magdalenka1982 je to super napad Ty si to mozes spravit ako fotoknihu skus na stranke FOTOLAB. Je to velmi jednoduche a tieto knihy su krasne . Ja ich mam uz asi 10 k kazdej dovolenky alebo roznych udalosti . Dostala som napriklad knihu od rodicov s nazvom MOJICH PRVYCH 18 . Je to kniha od narodenia po stuzkovu a mozem povedat ze som sa aj rozplakala ked som ju uvidela . skus si ju sama vytvorit bude to krasny darcek
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?