Ahojte baby,
dnes je utorok, mám 4 dni do svadby a mi sme sa s milým včera strašne pohádali.
A dnes ráno to pokračuje. Som z toho znechutená a neviem čo robiť.
Je to predsvadobný stres?
Ako to prežívate vy?
Tak baby, včera sme si pokecali a ujasnili si nejaké veci.
Bolo to ťažké ale našťastie je to už za nami. Neuverili by ste akú nádhernú sviečku urobil. Okopíroval tam našu fotku a pridal mená.
Dúfam, že po svadbe sa mi nejako podarí vložiť sem fotky.Plánujeme kúpiť foťák a tak to potom všetko pofotím.
Inak vďaka za super myšlienky a nápady na zmierenie.Niečo som použila a niečo prišlo samo. A som hlavne rada, že sme opäť usmiaty.
chlapi su jednoduchsi ako my :-D
staci im povedat na rovinu toto a toto chceme, toto nechceme a je to v pohode
aj my sme radi, ze nas chapu a oni su radi, ze vedia co chceme - to je na tom to najlepsie ;-)
viem, ze tema je davno uzavreta. Ale prekvapilo ma ze tu zeny radia, nech mu kupi koselu a kravatu. Akoze vazne? Jedna sa o dospeleho muza a nie dieta. Aj ine oblecenie si predsa kupuje sam (teda dufam). Typicke slovenske zeny...chovaju sa k muzom ako k detom, potrebuju vsetko kontrolovat a potom sa stazuju, ze muzi su nesamostatni
No to sme my ženy, chceme mať všetko tip top a dopredu naplánované :D chlapi takí nie sú, môj si vraj ani oblek kupovať nechce, však načo...doma ma skoro nový :D takisto s ničim nepomáha...a nebudem sa rozčuľovať nad tým, nejak bude ...toľko stresov skutočne pre jeden deň, netreba niektoré veci tak prežívať, hlavne, že sa vezmete ;)