Panikaaaa - svadba sa blíži a mám pocit, že nestíham

Profilova fotka
Svadbu mame 10.10.20 A s novým rokom ma premohla strašná panika že proste všetko nestihnem. Predsa len škola, práca vždy sa niečo nájde co ma prednosť 😖Bojím sa ze si ani nenájdem šaty nie to ešte ako to zvládnem organizačne. Určite sú tu žienky co maju svadbu v tomto alebo blízko datume. Aj vy to tak máte? Preháňam? 🙄🙄🙄
Odpovedať
@drakaria neboj nič máš času habadej :) my sme na zasnúbili v novembri 2015 stihli sme obzrieť len sálu a vybrať dátum svadby na 1.10.2016 a v decembri sme odišli za prácou do Rakúska.všetko ako kameramana fotografa a ďalšie všetko sme riešili len mailami a telefonátmi. vrátili sme sa z Rakúska 8 dní pred svadbou s tým že sme nemali ani oficiálne popozývaných hostí len telefonicky takže sme museli všetkých obehať a roznášať pozvánky výslužky, týždeň pred svadbou som si šla len šaty kupovať :D chceli sme svadbu v kostole takže sme ešte ten týždeň pred svadbou museli chodiť na náuky, zo všetkými ako kameramanom starejším fotografom sme sa stretli a dohodli všetko osobne, menu vybrali a ani neviem čo ešte všetko výzdobu som si tiež robila celkom sama takže som fičala od rána do neskorej noci každý deň, ešte v piatok deň pred svadbou som narýchlo hľadala svadobné topánky lebo som žiadne biele nikde nevedela nájsť :D ale všetko dopadlo úplne perfektne a bola to najkrajšia svadba akú som si mohla priať takže sa neboj všetko sa dá stíhať ;-) len pekne s kľudom máš kopu času ;-)
Odpovedať
@drakaria prosímta, času máš viac než dosť ;-) my máme termín koncom marca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa toho toľko navalalo na kopu... Lekári hlavne... ZE skôr ako v marci ani nič riešiť nezačne 🙄
Odpovedať
Profilova fotka
Dýchaj všetko stihneš, svadbu máme v marci a ešte hostia nedostali ani oznámenia, riadim sa heslom NO-stress. :-D Ženích má väčšie nervy ako ja.
Odpovedať
Bud v pohode :) My máme svadbu v auguste a máme základné veci, ako kostol, sálu, hudbu, kameru, fotografa a koláče objednané... pomaly si zháňam veci na výzdobu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja som tiež bola taká že lážo plážo dokonca som zrušila skúšku šiat lebo sa mi to zdalo strašne rýchlo...no teraz keď vidím ako sú niektoré so všetkým hotové, skáču na mňa reklamy aby som si rýchlo chytila termíny atď som ostala fakt nesvoja že to asi príliš flákam :D a ešte ten náš dátum 10.10. 20 joj :D
Odpovedať
@drakaria určite to bude v pohode :) doporučujem ísť pekne postupne a odškrávať si položky zo zoznamu. Je fajn mať poriešené tie NAJ veci ako miesto, matriku, fotografa a ostatne sa dá vyriešiť pomerne narýchlo a v pohode :)
Odpovedať
@drakaria len klud :-D . My sme mali svadbu v maji. V septembri sme rezervovali kostol, v novembri salu, kameramana a fotografa. V decembri som mala vybavenu kozmeticku, kadernicku a tyzden pred vianocami som rezervovala saty. Cize v januari som mala pokoj. Podla mna to v pohode stihas, najdolezitejsie je rezervovat si salu, matriku(kostol) a dodavatelov: dj, kozmeticka, kadernicka atd. Saty podla mna vyberies. Este sa ti moze aj stat, ze sa ti casom znepacia ked si vyberies prilis skoro.
Odpovedať
vidim ze nie som jedina co stresuje... nejak to zvladnete neboj drzim palce
Odpovedať
to je normálne ak máš pocit, že fakt nevieš kde skôr nech ti pomôžu s nejakými vecami čo môžu kamošky alebo rodina :) uvidíš, že všetko bude ok a tá "panika" ťa zároveň trošku udržuje aj v chode :D
Odpovedať
@drakaria jojooj, to v pohode máš a, stíhaš. My sme mali pol roka, na prípravu, v januári som ešte ani netušila, že vobec svadba bude :-) hlavne veci ako kostol, sálu, jedlo, fotograf, DJ, kamera, to je základ. Ostatne aj za pár týždňov ide
Odpovedať
My mame svatbu 30.5. a ja uz se taky stresuju 😃😃. Myslim, ze to je uplne normalni
Odpovedať
Článok sa načítava...
Neboj všetko zvládneš🙂 My sme mali svadbu v septembri a tym, ze niektore veci som si rezervovala už rok dopredu (pri niektorych veciach sme mali jasno koho chceme a hned tam aj volali) bola som vo februári v strese, že som určite niečo dôležité zabudla lebo v zasade nebolo čo riešiť 😀 chudák teraz už manžel bol miestami zúfalý nakoniec sa ukázalo, že sme na nič dôležité nezabudli akurát to čakanie na svadbu v nečinnosti mi prišlo straaaašne dlhé 😉 Neboj sa spolu všetko zvládnete a neboj sa ho zapojiť do rozhodovania a obvolávania dodávateľov je to VAŠA svadba nie len TVOJA takže sa ho pýtaj na názor, ber ho do úvahy a diskutujte spolu.
Odpovedať
mi sme mali svadbu presne pol roka po zásnubách. A vsetko sme v pohode stihli :)
Odpovedať
Mna caka svadba skor ako teba :) 29.8.2020, vsetko si robim sama, dokonca si aj piect budem co to sama s mamou a kamoskami. Na jar ma cakaju 2 tyzdne praxe v skole, zacinam pisat bakalarku, do toho taktiez robota na plny uvazok, volny cas a vobec sa nestresujem :) vzdy ked je trocha casu nieco si pokukam co by sa mi pacilo. Zakusky som si objednavala az tento tyzden, dj aj fotografa som tiez riesila v priebehi januara. Saty ti staci riesit aj pocas leta, navyse budu mat svadobky aj vypredaje, mozno sa ti postasti nieco ulovit tam :)
Odpovedať
Toto poznaaam :) My uz mame po svadbe a tiez som niekedy mala pocit, ze nestiham. Posledny mesiac budes ale taka nakopnuta, ze stihnes vsetkooo my sme posledny mesiac stihli toho tolko ze az. A tyzden pred svadbou som si vzala na tyzden dovolenku a tiez ten tyzden sa velmi vela stihlo. Takze no stress :) koniec koncov aj ak daco nebude ako si teraz predstavujes, po svadbe budes najstastnejsia ze vsetko uzasne dopadlo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?