Ahojte,
zháňam pre kamarátku informácie ohľadom priestorov, služieb, šiat atď. Mám už vlastné skúsenosti, ale chcela by som počuť Váš názor a odporúčanie na svadbu pre 80 ľudí v lete 2017 v okolí Nitry + koho zaangažovať (DJ, kapela, starejší, Fotograf, kameraman, catering, výzdoba, kaderníčka, vážistka). Každý tip sa hodí! Ďakujem kráásne!!!
Ahoj,
máme množstvo skúseností s vhodnými priestormi aj službami. Dôležité je však poznať svadobný pár a ich očakávania. Nakoľko spolupracujeme s TOP profíkmi z okolia Nitry, viem zaslať na vyžiadanie databázu s popisom konkrétnych miest aj služieb/ľudí, podľa ktorej si môže nevestička so ženíchom rýchlo, jednoducho a prehľadne vybrať to, čo chcú a nakombinovať čo im najviac vyhovuje ;)
zalezi samozrejme aj od rozpoctu. Penzion Artin je fajn, ma k dispozicii aj zahradu. potom samozrejme kastile oponice, kastiel mojmirovce alebo Tartuf Beladice. Mlyn Anastazia v Pohraniciach
Ahojte, čoskoro budem mať svadbu v NR a privítam rady ohľadom miesta na hostinu, dobrom starejšom, nejakej dobrej cukrárke a podobne. Tiež mám problém so šatami. Obehla som už niekoľko požičovní, predajní a stále neviem nájsť tie pravé.
Dobrý deň,
ponúkam Vám svoje služby svadobného fotografa. Pozrite si moju stránku, kde nájdete cenník aj moju prácu. Ako bonus pridávam ručne robený svadobný album s Vašimi fotkami a dvomi USB v exkluzívnom balení. Pri fotení možete využiť svadobné rekvizity alebo fotopozadie.V prípade otázok som Vám k dispozícii.
Roman
@vejuska89 Ahoj, neviem, ci je este aktualne, ze nemas saty...ale bola si pozriet aj Nicole? nemyslim uplne novu kolekciu =), daju sa tam najst krasne saty...
do spravy Ti mozem poslat moje, jednoduche,ale robia krasne postavu =)
neviem,aku mas ty predstavu
Ahoj, ak by som si mala vybrať nejaký podnik na svadbu, určite by som volila Mlyn u Anastázie v Pohraniciach. Je to tam úžasné a za super cenu. Kamarátka mala nedávno svadbu v Artine ale bolo strašne teplo a aj to vyšlo dosť draho.. ale prístup bol veľmi milý a profesionálny. Vlasy a make-up si mienim robiť svojpomocne ale možno ak by som narazila na niekoho neprekonateľného tak si tiež dám poradiť ;) kapelu chceme E.G.O. Group, ale zatiaľ sme nezohnali kontakt... foto video máme viewcrea - sú fantastickí mladí ľudia, máme s nimi pozitívnu skúsenosť a fotia a točia naozaj moderne, nie tak ako pred dvadsiatimi rokmi (y)
zákusky budeme mať vynikajúce od jednej pani z mojmíroviec tortu si asi najskôr budem piecť sama a šaty mi šije mamka ♥
@svetka66 ešte sa momentálne rozhodujem či si dať svadobné šaty ušiť alebo len niekde požičať. Bola som pozrieť v svadobných salónoch v Bratislave ale prišli mi tie ceny za požičanie príliš vysoké a preto uvažujem či radsej nedať ušiť nejaké. Ale budem rada ak mi pošleš fotku:-)