Odpoveď na príspevok od leala10:
Dobrý deň, budeme mať svadbu v Košiciach,neviete … @leala10 ahojky, ja som z Kosic a planujem svadbu. Za nas Rodinka rozhanovce (tradicne), Hana Cakes (tradicne+candy bar, torta), red velvet (skor moderne zakusky+torta), potom je napriklad Lucia cvikova (kvalitnetorty.sk tradicne, candy bar a aj svadobne torty), mon-alisa (torta ale zakusky/candy bar to neviem). Toto je moj prieskum 😃Odpoveď na príspevok od btb_wewe:
@leala10 ahojky, ja som z Kosic a planujem svadb… @btb_wewe ahoj, nevies prosim ako velmi v predstihu treba zajednavat zakusky? 😊 😁Odpoveď na príspevok od nikitka89:
@btb_wewe ahoj, nevies prosim ako velmi v predsti… @nikitka89 och to neviem, kamaratka sla na kostovku koncom januara do Rodinky v rozhanovciach a po velkej noci mala svadbu. Viem ze hana cakes funguje na objednavku - vyberies si co a na aky datum ti treba. Zvysny zial neviem. No urcite aspon tak 3 mesiace dopredu by som to uz asi zajednala.Odpoveď na príspevok od btb_wewe:
@nikitka89 och to neviem, kamaratka sla na kostov… @btb_wewe Urcite, niekde mozno aj skor. 🥴 Kazdy to ma nastavene individualne.