Ahojte.rada by som vytvorila diskusiu o zlom fotografovi a kameramanovi na zaklade vlastnej skusenosti, aby sa budúce nevesty poucili na cudzich chybach (teda zlom vybere).Sme po svadbe 2 tyzdne a sme ostali v soku co za material mame za 800eur!!!neviem ci mozem takto verejne napisat jeho meno tak pre blizsie info mi napiste sukromnu spravu.rada sa podelim o nase ,,skvele,, skusenosti!
to ma mrzí :/ tá cena je teda dosť vysoká, človek by si myslel, že to zaručuje kvalitu ale opak je niekedy pravdou :-| napíš do tej skupiny negatívna reklama, tam si to nevestičky nájdu
@veronika555555 Podla coho ste si ich objednali? Videli ste celu ich pracu (nie len kratky klip a zopar fotiek)? Presli ste si spolu vase predstavy, co chcete, nechcete, co ocakavate?
Stretli ste sa vobec predtym osobne? Aky ste z nich mali dojem? Ako mate zmluvne definovane reklamacie?
Povedali ste im ze nie ste s vysledkom spokojni? Ako reagovali? Ako navrhli situaciu riesit?
samozrejme ze sme sa stretli osobne a spisali sme si spolu zmluvu so zalohou. videla som jeho pracu nie len kratke videa ale aj cele video. nas jeden kamarat ho mal a bol spokojny. to su ake zakladne chyby, ktore by pri tejto sume byt nemali! ako napr. ked . z kostola naam robil neskutocne blizke zabery na kameru. mojmu muzovi vidno az chlpy z nosa a to doslova! v sale ako sme zacali jest moj muz musel ist po neho aby nas natocil ako jeme z jedneho taniera prvu polievku. on len isiel do saly a zacal jest. moja svagrina nm robila 5 min.prihovor a ani raz ju nezabral kamerou. celz prihovor len na nas je zaber.
prisli nam CDcka . otras na obale som v podstate len ja a moj muz ani z polovice. na cd-cka dal potlac tak isto s nasimi menami a datumom svadby a nejake obrucky stiahnute z internetu ved mal nasu fotku obrucok nechapem preco tam cudzie dal.fotky su niektore pekne po vacsine otras. zle retusovanie. jedna kamaratka ma jednu nohu chudu a druhu tlustu . chcel retusovat aj moju siju a vyzera to akoby mi ju vystriol a prirobil novu zhora. celkom sa na tm uz bavim :D . na jednej fotke mam polovice trave matnu a druhu lesklu. moj muz na spolocnych fotkach s hostami ma asi na 5 fotkach zatvoene oci . pritom pozeral na displejj fotaku ked nas odfotil tak mohol povedat este raz lebo mate zatvorene oci!
vo videu ako idem k oltaru vobec nerozumiem preco tam dal nejaku americku pesnicku a nenechal svadobny pochod! o je tiez myslim si zakladna vec.
za dalsie niektory starsi ludia netancovali pretoze su stary o barlach atd, a nie je na nich ani jeden zaber zo stola. tym padom akoby tam ani neboli. mohol ich tocit kludne pri tom prihovore a zabrat ludi okolo stolov a nie na nas drzat 5 min. kameru. to su jednoducho zakladne veci ktore nesmu chybat pri takejto sume!
@veronika555555 Chapem, ked ste videli prace a mali ste pozitivne ohlasy, tak je to naozaj dost divne vsetko to co popisujes. Urcite by sa to nemalo stat :(
Zvlastne je tiez ze ste to vyplatili, zalohu chapem, ale preco ste vyplatili zvysok? My sme mali osobne odovzdanie, spolu sme si to pozreli a ked sme povedali ze je to ok a sme spokojni, tak sme vyplatili zvysnu sumu.
Kontaktovali ste ich s tymito pripomienkami? Co vam na to povedali, maju zaujem to riesit? Ak ano, tak ako, co vam navrhli?
A este mi nie je celkom jasne - vyplateny uz bol... cize sa jednalo o jedneho cloveka, ktora natacal a aj zaroven fotil? Alebo bol osobitne fotograf a kameraman?
nekonaktovali sme ho ebo to nema zmysel on nam peniaze nevrati urcite.vyplacali sme ho na konci svadby s tym ze sme mu doverovali, tak bola to chya to si uz priznavame.
No a kameroval nas on a mal jedneho fotorafa co hovoril ze su spolu zosuladeny. Len akurat fotil nas on na zaciatku, potom uz len kameroval.
@veronika555555 Ach jaj... no chyby viete kde ste urobili, to uz sa nevrati bohuzial.
Ja by som ich ale aj tak kontaktovala, nech navrhnu riesenie - mozno vas to prekvapi.