coverphoto
Neaktívny

alofokm

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. apr 2018
Info o svadbe
Svadba bola 19. 9. 2020
1308
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
19 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
  • paci sa mi to
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +16
Svadobný album
Mirka a Tomáš
19. 9. 2020 Ružomberok | 20 fotiek
oznámenia
diy - program canva
Svadobné oznámenia, program na svadbe, trojhrany - jedlo, nápoje a program, etikety na svadobnú domácu pálenku - to všetko som si robila ja sama s pomocou skvelej stránky s grafickými predlohami - CANVA. Odporúčam si na mesiac (ja som si nakoniec až na 3 mesiace) objednala PRO verziu, ktorá je prvý mesiac zadara. Krásne predlohy a milión super nastavení, to zvládne každý. Mňa to strašne bavilo a keďže som mala malú koronaneistotu, tak som sa neponáhlala a až tak dlho som tvorila grafiku (inak by sa to dalo aj za kratšie). Tlačiť som si to dala cez internetovú stránku do BA a so síce dosť drahou dopravou ma to stále stálo oveľa menej ako keby som si kúpila už hotové oznámenia, ktoré poskytujú viaceré stránky na internete. :)
kvety
kvetinarstvo a kaviareň ružomberok
Príjemná pani sa nám venovala, poradila a nakoniec nám spravila krásne kytičky+ikebanu+svadobnú kytičku a pierko za super cenu. Vedela som, že chcem bielozelené kvety a viac menej som to nechala na ňu a neľutujem, vidno, že to robí rada a s láskou a vie čo s čím spojiť aby to vyzeralo super. Hoci sme kvety riešili/objednávali mesiac pred svadbou, nebol s nimi žiadny problém, nebolo treba sa skôr hnať do tohto. Nehovoriac o tom, že nám ešte zadara požičali martiny vázy na kvetinovú výzdobu. Fakt skvelé služby :)
svadobné obrúčky
zlatníctvo zilina - zlatníctvo gold & jewellery sk
Prijemné a už nami predtým overené zlatníctvo, kde sme išli s malou dušičkou (lebo som vedela, že sa mi nič nepáči) a nakoniec nám spravili návrh podľa nás, podľa jednej instagramovej fotky. Obrúčky sú krásne, sme s nimi veľmi spokojní, cena prijateľná.
účes
kaderníctvo mirka ružomberok
Kaderníčka Mirka v Políku (Ružomberok) bola veľmi milá a šikovná, účes bol božský. Pekne sa so mnou vyhrala - nemala to ľahké, kedže mám málo vlasov a riedke hlavne vpredu. Dokonca mi pekne zakomponovala stužku z venčeka do účesu a nepotrebovali sme ani žiadne skúšky účesu, zvládla to za nejaký 1,5 hodinku. Skvelá práca. Vydržalo to celú svadbu.
šperky
izlato
Som proste praktická žena :D rada si kúpim niečo pekné ale nerada to mám iba ako jednorazovku. A preto som si nakoniec kúpila jemné perlové náušnice z internetového zlatníctva - aby sa mi hodili k účesu, okuliarom čo bežne nosím a hlavne k venčeku, ktorý som isto chcela mať zakomponovaný v účese. Veľké náušnice by už boli príliš. A dobre som spravila, bolo to jemné, decentné (neodpútavalo to pozornosť od účesu) a viem ich vynosiť aj po svadbe. :)
make-up
beuty break ružomberok
Veľmi milá a šikovná kozmetička, ktorá mala dosť trpezlivosti s mojím miernym žmurkaním. Prvý krát som sa bola malovať a cítila som sa skvele, makeup bol nádherný a vydržal až do rána bieleho. Ďakujem krásne <3
topánky
deichmann
Moje svadobné topánky sú klasické biele lodičky na stredom opätku so zapínaním z Deichmannu. Vzhľadom na moje zdravotné problémy s nohou som vedela, že vysoké opätky nie sú pre mňa, hľadala som aj v diskusiách tu na mojasvadba.sk pohodlné topánky. Našla som tip na tieto, išla som si ich vyskúšať do obchodu a keďže nestáli veľa hneď som si ich aj kúpila. Rozchodila som ich pri pártýždňovom učení sa nášho prvomanželského tanca u nás v obývačke a neľutujem. Sú v pohode, pohodlné, nevyzúvajú sa ani neotláčajú, nestoja veľa zato urobili veľa "muziky". Super, ďakujem za tip! PS: muž mal topánky čo nosí na plesy a sadli mu aj k novému obleku, takže sme mu nové nekupovali.
ženíchove doplnky
talkaaa sashe
Manžetové gombíky som mužovi vybrala na Sashe - krásne modré s čiernym vzorom. Prišli rýchlo a vyzerajú super - obaja sme boli spokojný, verím, že ich ešte isto využije na ďalších spoločenských akciách.

Ahojte, kde sa dopátram k zoznamku fotiek, pri ktorých som dala "Páči sa mi to" alebo k nejakej mojej histórii, kde by som sa k týmto fotkám mohla dostať? Ďakujem (mám novú verziu stránky aj keď som si zaškrtla, že chcem starú).