coverphoto
Neaktívny

amelie22

Karin
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. sep 2019
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 2. 10. 2021
897
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
398 príspevkov vo fóre
3 inzeráty
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +42
Svadobný album
Karin a Peter
2. 10. 2021 Bratislava | 46 fotiek
hudobná skupina
laRosa
Na obrade nás na husle a gitaru sprevádzalo trio La Rosa. Vrelo odporúčam! Všetci hostia si pochvalovali!
oznámenia
Vanilkový kaktus design
O všetky tlačoviny sa mi starala šikovná Katka. Vypočula všetky moje predstavy a zhmotnila ich vo finálny výsledok. Oznámenia, menovky, menu, nálepky na krabice, visačky na víno... Všetko bolo absolútne krásne!
kvety
kvetinarstvo Kyticka Stupava
O kyticu a celú kvetinovú výzdobu (obrad aj hostina) sa postarala pani Renatka z kvetinárstva Kytička v Stupave. Absolútne vypočula moje želania a predstavy a pretavila ich do reality. Zvolila som si eukalyptus a ruže a ľudia za mnou chodili, že ako krásne to voní a že si najprv mysleli, že je to umelé :D Absolútna spokojnosť.
výzdoba
Kasolina one&only
Pani Katka sa postarala ako o výzdobu obradu, tak aj miestnosti a tiež o koordináciu svadobného obradu. Zvládla to výborne, všetko bolo podľa mojich predstáv, predovšetkým miesto obradu, na ktorom mi veľmi záležalo predčilo moje očakávania. A čo si veľmi vážim je, že s čímkoľvek som potrebovala pomocť (aj počas príprav), mohla som sa na ňu obrátiť.
svadobné obrúčky
BISAKU
Ako obrúčku, tak aj snubný prteň som si vybrala v Bisaku, kde pracuje tá najmilšia a najochotnejšia slečna a veľmi mi pomohla s výberom.
účes
Eliška Pichoňská
odporúča
make-up
Eliška Pichoňská
Pani Eliška si zobrala do parády nielen mňa, ale aj moju maminu a ako makeup. tak aj vlasy dopadli na výbornú, presne podľa našich predstáv, a možno ešte aj lepšie :) S mojimi vlasmi sa natrápila, ale dala to na jedničku!!! Navrhla mi makeup a vlasy také, že na jednej strane boli podľa mojich predstáv, ale na druhej strane tam dodala ešte niečo svoje navyše, čo ma prekvapilo a urobilo to zo mňa tú jedinečnú bytosť, práve na ten jedinečný deň.
ženíchov oblek
SEDRYK LE BLANC
odporúča
amelie22 pridala novú fotku
30. jan 2022

Karin a Peter

(46 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME
amelie22 pridala 3 nové fotky
9. okt 2021

❤️K&P❤️ Prípravy na náš deň 🥰

(72 fotiek)
Prípravy / čo už máme