coverphoto
Neaktívny

annayram

  /  33 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. júl 2016
býva v meste Prešov
Info o svadbe
Svadba bola 22. 4. 2017
2554
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kameraman
JBE vision (FB: https://www.facebook.com/jbevision/?fref=ts)
- Kameramania (Mišo a Lukáš) sú experti v tom čo robia. Letecké zábery samozrejme nesmeli chýbať. Chlapci nás celý deň držali na pozitívnej vlnovej dĺžke a aj napriek nepriaznivému počasiu dokázali dotvárať v spolupráci s fotografom krásnu spomienku na náš najkrajší deň.
fotograf
Dušan Majerník (FB: https://www.facebook.com/Du%C5%A1an-Majern%C3%ADk-fotograf-1056565074382900/?fref=ts)
Dušan je top fotograf! Nič lepšie sme si nemohli vybrať. Fotenie s ním bolo aj napriek nepriaznivému počasiu niečim nezabudnuteľným. Dušan je skvelý človek, s veľkým srdcom a s obrovským citom pre fotografiu. Odporúčam! A fotky: mrknite na FB.
kvety
Grass Prešov
Kvetinárstvo s dvoma šikovnými kvetinárkami Darinkou a Jankou z HM Tesco v Prešove vytvorili tak krásnu svadobnú kyticu, podľa opisu mojej predstavy, že keď som ju zbadala, mala som slzu na krajíčku. Kytica bola úplne presne podľa mojich predstáv a snov! Výzdoba kostola, ikebány v sále a výzdoba auta, všetko bolo prekrásne. Odporúčam!
výzdoba
Jana Čoláková, Prešov
Janka, splnila presne to, čo videla na mojich očiach. Výzdoba sály bola decentná, romantická, dokonalá. Janka je skvelý človek a vždy sa nám snažila vo všetkom vyhovieť a preto bol aj výsledný efekt bezchybný! FB: https://www.facebook.com/jana.colakova?fref=ts
svadobné obrúčky
Angelo svadobné centrum
Naše vysoko náročné požiadavky na obrúčky, centrum Angelo dokonale naplnilo. Obrúčky sme si sami navrhli a zlatník ich vyrobil presne podľa naších predstáv.
účes
Katarína Chromá
Katka je moja dlhoročná kaderníčka, ktorej megašikovné ruky ma opäť nesklamali. Účes bol presne podľa mojich predstáv. FB: https://www.facebook.com/katarina.chroma?fref=ts
make-up
Denisa Biroš Makeup
Denisa splnila presne to, čo som chcela. Milá, pedantná a veľmi šikovná kozmetička. Robí s kvalitnou kozmetikou a presne tak kvalitne vyzerá aj jej práca. Make up vydržal nádherný do samotného rána. FB: https://www.facebook.com/Denisa-Biro%C5%A1-Makeup-353303278058165/?fref=ts
svadobné šaty
Angelo svadobné centrum
Angelo je centrum, kde pracujú skutočne šikovné ženičky. Svadobné šaty boli krásne, pohodlné, obdivované! Cítila som sa v nich ako princezná. :-)
Žiadne príspevky.