coverphoto
Neaktívny

ashleyinka1

Ľubica  /  41 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 10. apr 2016
býva v meste Prešov
Info o svadbe
Svadba bola 17. 6. 2017
2499
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kvety
Kvety od Floretty, Prešov
Lucka mi urobila najkrajšiu svadobnú kyticu akú som si mohla priať:)
koláče
Sweet cupcakes, Košice
Cake bar a ovocný stôl bol nádherný. Koláčiky boli chutné, krásne, ladili s výzdobou sály a s celým "motívom" svadby:) Ovocie bolo čerstvé. Z cake baru neostal po svadbe takmer ani koláčik a ovocie tiež zmizlo v priebehu niekoľkých hodín :) To je asi najlepší dôkaz, že všetko bolo fantastické :)
výzdoba
MOJAOSLAVA.SK s.r.o.
Výzdobu sme mali neskutočne krásnu, presne podľa mojich predstáv. Komunikácia s Luckou bola skvelá, všetky moje predstavy zahrnula do výzdoby a výsledok bol viac než nádherný. Na oznámeniach sme mali margarétky, ktoré dokonca Lucka zahrnula do výzdoby. Všetko krásne ladilo, hostia boli uchvátení :)
svadobné obrúčky
LAURA GOLD s.r.o. - výrobca svadobných obrúčok a šperkov
Obrúčky sme si vybrali jednoduché. Sú krásne, s výberom sme maximálne spokojní:)
účes
Miroslava Rychvalská
Mirka ma učesala tak, že som sa sama sebe páčila:)) Krásny účes vydržal všetko, aj veľmi silný vietor, ktorý v svadobný deň fúkal.
make-up
Kozmetický salón Denisa, Svidník
Líčenie bolo krásne, vydržalo celý deň, dokonca aj moje celodenné dojatie:)) Deniska je veľmi šikovná kozmetička a vizážistka:)
ženíchov oblek
Pavanna, Svidník
Ženíchov oblek bol šitý na mieru v Pavanne vo Svidníku. Vedeli sme, že Pavanna je záruka kvality a tak sme stavili na istotu. Nesklamali sme sa. :)
svadobné šaty
Svadobná móda PARIS, Prešov
Tento salón naozaj odporúčam každej neveste. Nielenže v ňom nájde nádherné šaty, ale prístup majiteľky salóna je skutočne výnimočný. S toľkou ochotou a ústretovosťou sa človek stretne málokedy. Keďže som na vozíku, mala som trošku obavy z výberu svadobných šiat. Aby neboli príliš jednoduché, ale aby som nevyzerala ako torta na vozíku :)) Nakoniec som tie MOJE VYSNÍVANÉ našla v svadobnom salóne Paris. Boli naozaj nádherné. Pani Ševčíková bola maximálne ochotná a trpezlivá. V salóne mi ich upravili podľa mojich predstáv a výsledok bol skvelý :)
Žiadne príspevky.