coverphoto
Neaktívny

augustoveleto

Zuzana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 3. jún 2011
Info o svadbe
Svadba bola 27. 8. 2011
4619
dní po svadbe
Aktivita
5 príspevkov vo fotoblogoch
6 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +3
Svadobný album
Zuzana a Filippo
27. 8. 2011 Bratislava | 7 fotiek
fotograf
Toto Je VENTURE
odporúča
kvety
Kvetinárstvo Orchidea
aj ked som chcela trochu sytejsie a zivsie farby, moje zelanie polnej kytice sa krasne splnilo:-) podobnu vyzdobu mi spravili aj v restauracii a zapozicali aj vazy:-) nadherne pierka z zivych kvetov ako aj uzasne zive kvety do vlasov!
svadobné obrúčky
Zlatníctvo Stacho
cez Internet, moznost vyberu z viacerych modelov a ich alternativ, neskutocne nizke ceny!
účes
Besthair, Bratislava
velka spokojnost:-) licenie + uces, skuska vopred:-)
ženíchov oblek
internet
Uzasny model, ktory zenichovi sekol. Kedze s jeho mierami mal problem zohnat aj obycajny oblek, bolo to najlepsie riesenie:-)
svadobné šaty
internet
nechala som sa zlakat internetovou ponukou. relativne lacne saty v rekordne kratkom case. Mala som s nimi sice mensie opletacky, bola tam mensia skvrnka, dala som ich do cistiarne a znicili sa vypchavky v korzete, tak mi tam krajcirka vsila nove.... no bola to sranda, ako z nejakeho filmu (krajcirka odisla na dovolenku a myslela si, ze to malo byt hotove az neskor, ibaze ja som mala uz odcestovat domov na svadbu!!!) no ale na koniec vsetko dobre dopadlo a bola som so satami velmi spokojna, som si ista, ze rovnake saty asi len tak lahko nenajdem;-) korzet dobre drzal, len obcas sa mi do spodnej cipky zamotali okolotancujuce slecny s opatkom;-D
darčeky
internet, vlastna tvorba
podla talianskej tradicie sa hostom do kazdej rodiny davaju pekne zabalene svadobne mandlove cukriky (confetti - kupili sme v Taliansku, s roznymi prichutami), a mensi darcek ako spomienka na svadbu (presypacie hodiny).
koláče
vsetko mozne:-)
vypekala mamina, tety, vyrobky zo Skalice, zakusky z Nitry,.... bolo toho tak strasne vela!!!;-D vela z nich som ani nestihla ochutnat:-(
Žiadne príspevky.