September 2019 na Mojej svadbe: 10 najobľúbenejších albumov

September je svadobne veľmi obľúbený mesiac a aj tento rok priniesol nádherné svadby! Dovoľte mi ich predstaviť :)

1. Janka a Tomáš

Nádherná východoslovenská svadba, ktorá sa odohrala v Gazdovskej stodole v Prešove a perfektné svadobné fotenie v slnečniciach.

Pozrite si celý svadobný album tu.

2. Dagmar a Karol

Svadbu som plánovala sama 5 týždňov pred termínom. Dalo mi to zabrať, ale všetko som pozháňala a všetko vyšlo rozprávkovo krásne. Svadba bola u nás doma na záhrade, keďže žijeme pri Malom Dunaji, nemalo zmysel sa niekam presúvať. Keď som mala všetko vybavené, nabehli kamaráti s mužom a všetko nachystali podľa mojich náročných predstáv ❤️🙈 Nemali sme ani starejšieho a harmonogram so všetkým som tiež riešila sama, no napriek tomu, všetko krásne vyšlo a aj keď asi 2 veci vypadli, všetko išlo prirodzene a každý chválil miesto a aj program. Toto bol moj najväčší projekt v živote a myslím si aj veľmi úspešný.

Pozrite si celý svadobný album tu.

3. Soňa a Majo

Aká bola svadba: „Dokonalá. Napriek všetkým predpovediam prestalo o 12.00 pršať (presne, keď sme sa mali začať fotiť) a nepršalo až do noci, takže sme mohli mať obrad vonku, ako som mala vysnívané.

 Moja dokonalá svedkyňa spolu s najlepšími družičkami zvládli výzdobu tak, že som sa vôbec nemusela o nič starať, a bolo to vymakané do posledných detailov. Jediná chvíľa, ktorá bola emotívnejšia ako obrad, bol náš first look. Ďakujem švagrinke za dokonalý make-up, nebyť jej, tak vyzerám ako Joker.

 Choreografiu prvého manželského tanca sme zvládli lepšie, ako kedykoľvek predtým na tréningu. Som absolútny perfekcionista, a všetko som mala naplánované. Rátala som ale s tým, že sa niečo pokazí, lebo nemôže sa všetko podariť. A na moje veľké prekvapenie sa všetko podarilo. Absolútna dokonalosť.

A na koniec – milujem svoje šaty!“

Pozrite si celý svadobný album tu.

4. Veronika a Jozef

„Už od ranných príprav vládla u nás doma pohodová nálada, napriek skorému rannému vstávaniu, napriek drobným stresom a časovému sklzu, do ktorého sme sa postupne dostávali, ale vďaka môjmu wedding teamu nakoniec všetko dopadlo výborne. Fotenie v deň svadby bol naozaj úžasný zážitok, veľa smiechu a príjemná atmosféra, ktorú Majo s Adamom vytrvalo vytvárali.

 
First look ženícha – ten budem mat ešte dlho pred očami ❤️Bol presne taký, ako som ho túžila mať. Výzdoba sály bola mega a keby ma ženích neniesol do sály na rukách, isto padnem na zadok 😂

 
Naši hostia sa fantasticky zabávali až do rána bieleho a o tom, že naša malá princezná to zvládla ako pravá dáma a párty girl, vám ani nejdem písať, dokonca nám v kostole odniesla košíček s obrúčkami k oltáru, keď som to videla, už som nemohla udržať slzy.

 
Som šťastná, prešťastná, že energia investovaná do príprav naozaj stála za to... A my máme za sebou najúžasnejší, najdokonalejší deň nášho života.“

Pozrite si celý svadobný album tu.

5. A & B

Prírodná svadba v Abelande pri Lozorne aj s originálnym prekvapením pre ženícha.

V magazíne si môžete prečítať aj rozhovor s nevestou. 

6. M a M

Krásny pravoslávny obrad v Holíči a svadobná hostina v Hoteli Tatran v Skalici v ružových tónoch – taká bola táto romantická svadba.

Pozrite si celý svadobný album tu.

7. Nika & Zeno

Neskutočne krásna slovensko - talianska svadba z dielne svadobného fotografa Kamila Buranského.

Pozrite si celý svadobný album tu.

8. Andrea a Marek

Keď sa žení kamionista :)

Pozrite si celý svadobný album tu.

9. 9. august bol náš

Tento album síce skrýva menej fotiek – verím však, že doň ešte nejaké pribudnú, lebo aj táto ochutnávka mi vyrazila dych!

Pozrite si celý svadobný album tu.

10. D & J

Nádherný prípravný album v modrých tónoch – už teraz sa neviem dočkať svadby, ktorá sa bude konať 11. 11. 2019 :)

Pozrite si celý album tu.

BONUS: Svadobné šaty z kolekcií roku 2020

A ako bonus pridávam tento album s výberom svadobných šiat z kolekcií 2020 - inšpirujte sa!

Ďalšie krásne albumy, nielen svadobné, nájdete v sekcii Vybrali sme, kam zaraďujeme najzaujímavejšie albumy z príprav a svadieb našich neviest.

Krásny deň a skvelý svadobný október želá

Barbora, Moja svadba

  • Kamil Buranský
    PRO
    Ďakujem, je mi potešením, že sa Vám páči moja tvorba!!! 🙂