coverphoto
Neaktívny

beitojejedno

Bea  /  28 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 11. jan 2017
býva v meste Žilina
Info o svadbe
Svadba bola 1. 2. 2020
1551
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
  • inšpirácia na výzdobu
  • Inšpirácie na šaty
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +5
Svadobný album
Bea a Hoffman
1. 2. 2020 Žilina | 9 fotiek
kvety
kvetinove doplnky - www.lavi.la
Krajšie než v mojich predstavách - ozaj. Anička je jedno čarovné stvorenie, ktoré na prvý krát pochopilo moju predstavu a zdieľala so mnou nadšenie dlhotrvajúcich "kvetov" v podobe kytice, pierka, venčeka, prstienka a menších venčekov pre družičky :)
make-up
Mária Kunova
Najšikovnejšie žieňa, ktoré z nás všetkých (sestry, svedkyňa, mamina) vytvorilo rozprávkové víly O:) Krásny a svieži look z veľmi kvalitnej kozmetiky, odporúčam každej jednej neveste zo Žiliny a okolia :)
svadobné šaty
Veronika Kostkova Wedding Atelier
Keďže nie som typ "princezná", vždy som sa videla skôr za vílu - tak takéto éterické boho žienky má Veronika v malíčku a šaty prispôsobí každej postave. Pekne mi poradila, čo sa mi bude hodiť, a ktorý strih by mi vôbec nevyhovoval. Nakoniec bolo nadšenie na oboch stranách :))
hostina
Spoločenská sála pri Starom pivovare "u bociana"
Krásne priestory, s veľmi milou obsluhou, a možnosť ubytovania až 48 hostí priamo v objekte bolo veľkým plusom, prečo sme miesto Žiliny sa rozhodli ísť až na Kysuce, hoci nikto z nás ani z hostí odtiaľ nepochádza.
dj
Dj Robo Gajarsky
Ropko je zlatíčko, ktorému sme dail voľnú ruku v hudbe, a keďže má výborný vkus a vynikajúco vie odhadnúť svoje "publikum" tak zábava mohla trvať do rána bieleho, keby nám o 5tej nerozžali svetlá v sále, aby sme už dali radšej "záverečnú" :))
kameraman
Tomáš Snop Videography
spojila nás spoločná svadba minulý rok, kde sme si sadli pri popíjaní pivka a po zhliadnutí jeho krásnej tvorby sme si nemohli vybrať inak :)
fotograf
Ján Rábara Photography
taký jeleň, čo vám budem hovoriť :D
Žiadne príspevky.