coverphoto
Neaktívny

brazil13

  /  40 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 24. jan 2013
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 6. 9. 2013
3880
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
17 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
výzdoba
AMBIENTES Rental
Ambientes som si "vyhliadla" uz davnejsie, ich pracu poznam a obdivujem, preto som sa rozhodla, ze namiesto toho,aby som sama zdobila salu vecer pred svadbou, to necham na profikov, a bolo to to najlepsie rozhodnutie, pretoze sama by som nasu salu nikdy nevyzdobila tak, ako tomu bolo,ked mi ju zdobili Ambientes. Bolo to neskutocne, po prichode do saly vsetci ostali stat s otvorenymi ustami, so mnou na cele :) Sala vyzerala ako z rozpravky, vsetko bolo presne tak,ako sme sa dohodli, ibaze v momente,ked sme to riesili,som si este nedokazala predstavit, ako to bude vyzerat v den svadby. Mali sme na stole nadherne svietniky, v ktorych horeli sviecky, vyzdoba bola jablckovo-zelena v kombinacii s cyklamenovou, zo svietnikov viseli girlandy, steny boli nasvietene na cyklamenovo, vsetko bolo dokonale zladene. Hostia mi pocas sobasa chodili hovorit, ze nieco tak nadherne v zivote nevideli. Ak by som sa mala vydavat znova, vyberiem si opat Ambientes, maju pre tuto pracu neskutocny cit, co sa odraza v ich vyzdobach :)
kvety
Kvetinarstvo Strvtok na Ostrove - Katka
Kvety v tomto kvetinarstve kupujem uz odkedy vzniklo, takze aj kvety na svadbu som chcela odtialto. Kytica bola uplne podla mojich predstav, a okrem toho sme odtialto brali 7 vencov na svietniky,ikebanu na hlavny stol,pierko pre zenicha, rodicov a naramky pre druzicky, vsetko bolo nadherne a kvety vydrzali este vyse tyzdna po svadbe.
svadobné obrúčky
LAURA GOLD s.r.o. - výrobca svadobných obrúčok a šperkov
Nase obrucky sme mali vybavene snad ako prve, vybrali sme si ich na svadobnom veltrhu v Carltone, kde sme dostali este aj zlavu 10%, tam sme si vyskusali aj velkosti prstenov, a potom uz len cez mailiky komunikovali ohladne objednavky. Prisli nam zabelene v krabicke, a su to tie najkrajsie obrucky na svete!
make-up
Linda Gunišová Make-up and Hair
Linda je super proficka, uces aj make-up vydrzali cely den aj noc, vdaka nej som vyzerala presne tak,ako som si to vzdy predstavovala. Malovala a cesala nielen mna,ale aj moju maminku, aj ona bola velmi spokojna. Lindu mozem urcite vsetkym nevestam doporucit, vykuzli z kazdej nevesty princeznu :)
ženíchov oblek
Bizzare
Na mieru sity nadherny kvalitny oblek, vesta, kravata, aj svadobna kosela.
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Győr
V Gyori je neskutocny vyber spolocenskych siat, ja som tie moje doslova vyzliekla z figuriny, na mieru mi ich tam behom hodinky skratili, a boli za super cenu. Maju tam obrovsky vyber, treba ist pozriet :)
svadobné šaty
salon NICOLE BA
Saty, ktore som mala boli nadherne, mali obrovsky uspech, boli ciste, vonave, uzasne. Povodne som mala vybrane aj zarezervovane ine saty (Donaire) , no ked som prisla tyzden pred svadbou na finalnu skusku, uz nevyzerali ako nove, nechcela som ich, napriek tomu,ze som sa na ne tesila :( Nastastie mali na moj termin volne ine saty z novej kolekcie (Leonie), ktore boli tym mojim podobe, ak nie este krajsie. Bola som rada, ze mi dali na vyber, a takto vysli v ustrety, bola som s tymi "mojimi" veeeelmi spokojna, mali obrovsky uspech :) Takze aj fajn pristup pani z Nicole na Dostoj.rade v BA, ktora mi bez mihnutia oka saty vymenila za tieto nove.
víno
Víno Jano - Limbach + Vino Sadlon - Limbach
Vinko vyborne, od tychto 2 dodavatelov sme brali biele a ruzove vinko, hostia boli naozaj spokojni
Žiadne príspevky.