coverphoto
Neaktívny

cherrymania

Veronika
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 16. mar 2012
Info o svadbe
Svadba bola 22. 6. 2013
3924
dní po svadbe
Aktivita
65 príspevkov vo fotoblogoch
385 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (41)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
výzdoba
Moruška dizajn
Vdaka Moruskam , som prezila naozaj svadbu snov. Vyzdoba bola nadherna, nic take krasne a dokonale som predtym nevidela. Ak chcete nieco naozaj krasne a originalne, jednoznacne Moruska dizajn!
Boris je neskutocny clovek. Make up bol nadherny , vydrzal az do nedele a to sme mali 30 stupnove horucavy ! Borisa odporucam kazdej, ktora chce vyzerat v den D ako princezna :-)
Budem sa opakovat, ale Boris je jednoznacne naj. Vlasky boli krasne aj na skuske , ale v den svadby to bolo este lepsie. Vydrzali bez chyby tak isto ako make-up. Do nedele vecera :-)
ženíchov oblek
Marks & Spencer Dublin
odporúča
svadobné šaty
Svadobný salón DIVA
Nadherne, cistucke, vonavucke saty a pristup na jednotku. Ludka je velmi mila, dakujem za vsetko!
koláče
Dulce de leche
Kolaciky od Martinky boli naozaj uzasne. Dokonca sme museli povedat ludom do mikrofonu , aby sa nebali a ponulki sa, pretoze si mysleli, ze je to sucast vyzdoby :-) Skoro vsetky sa zjedli :-)
torta
Dulce de leche
Martinka je uzasna zienka, mila, krasna a sikovna. Torticka bola krasna a aj napriek tomu, ze sme si vybrali celkom obycajnu plnku , poculi sme od hosti iba same pochvalne slova.
hostina
Kursalon Piešťany
Jedlo bolo vynikajuce, casnicky boli zlate, sala krasna, jednine co tam chyba je klima... ale inak , super priestor na svadbu.
Žiadne príspevky.