coverphoto
Neaktívny

chrenky

Jana  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. aug 2017
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 26. 5. 2018
2135
dní po svadbe
Aktivita
6 príspevkov vo fotoblogoch
119 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +84
Svadobný album
Jana a Peter
26. 5. 2018 Topoľčany | 88 fotiek
ženíchov oblek
LOMBARDI FASHION HOUSE
Perfektne sadol a bol naozaj netradicny a krasny.
koláče
Cukrárenská výroba Floril
vsetci hostia si pochvalovali. Ja som ochutnala len jeden poharik, ale chvalim aj ja :)
hostina
Aragosta Ristorante Preseľany
Nenachadzam ani jedine minus. Nadherne priestory, neskutocne fantasticke jedlo, ktore nam vsetci hostia vychvalili. Ja sama som na jedlo kriticka, ale toto bola topka. Viaceri kamosi vraveli, ze ked pojdu okolo, urcite sa tam zase zastavia. Pani majitelka bola skvela, vo vsetkom nam vysla v ustrety, ale casnici....na nich nemam slov. Boli DOKONALI. Obsluhovali do poslednej minuty. Boli mili, prijemni, usmievavi, mega profesionalni. Neustale doplnali lad do napojov, nosili cerstve pitie, doplnali dezerty, aj jedlo,vdaka nim nic nechybalo. Aragosta je proste Topka!
dj
DJ Martin
Martinovi patri velka vdaka. Nemal problem zahrat vsetko, co sme chceli. Vedel perfektne odhadnut, kedy zmenit styl hudby. Tanecne kola boli akuratnej dlzky. Konzultoval s nami veci, ktore by mne samej vobec nenapadli. Vidno, ze je to profesional.
fotograf
Lukáš Hodoň
Lukymu sa musim ohromne podakovat. Mal s nami trpezlivost. Vsetko, co sme si zmysleli nemal problem odfotit. Fotil fakt cely cas. Prve fotky sme mali uz v pondelok po svadbe a dal nam spravit aj dakovne karticky. Vsetko s nami prekonzultoval, urcite ho odporucam aj dalej. Velky profesional a mily a prijemny clovek :)
Žiadne príspevky.