coverphoto
Neaktívny

chris131313

Christina
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 19. máj 2011
Info o svadbe
Svadba bola 16. 7. 2016
2802
dní po svadbe
Aktivita
157 príspevkov vo fotoblogoch
277 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (37)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +106
Svadobný album
Christina a Jonny
16. 7. 2016 Košice | 110 fotiek
oznámenia
Papierologia na Sashe
Dakujeme za uzasne oznamenia a nasledovnu spolupracu s Decor2love a vytvorenie dizajnu aj nasich svadobnych tlacovin. :)
kvety
PURPUR - svadobný a kvetinový ateliér
Dakujeme nadherne za moju nauzasnejsiu a velmi netypicku svadobnu kyticu, 4 kytice pre druzicky a kvetinove pierka. Barborka bola uzasna, ochotna, skvela v komunikacii a dokonca nam doviezla kytice domov, kedze nebyvame od seba daleko. Jednoznacne odporucam :)
výzdoba
Decor2Love- wedding and special event rentals
Ani neviem, kde zacat. Erika je na mojom zozname troch najlepsich volieb co sa tyka svadby. Niekedy som mala pocit, ako keby som vyklonovala sama seba, normalne mi citala myslienky. Nic nebol problem, vsetko bolo mozne; vlastne ani neviem ako slovami opisat aka som bola spokojna. Ked som vosla do saly uplne mi vyrazila dych nasa uzasna vyzdoba. Vsetci hostia ju taktiez chvalili. Vsetkym by som ju odporucila vsetkymi desiatimi :) Este raz krasne dakujeme :)
svadobné obrúčky
Ernest Jones, UK
odporúča
make-up
Eliška Pichoňská
Eliska bola uzasna a prisla za nami az do Kosic, co si velmi cenime :) Urobila zo mna a 5 dalsich zien uplne modelky :) 10mi odporucam :)
účes
Moja svokra :)
Moja svokra, ktora ma v Irsku svoj salon robila vlasy mne a mojim 4 druzickam. Uzasne a vsetky sme mali aj skusku :)
ženíchov oblek
Slaters UK
Pre baby, ktore ste v UK, my sme odtial poziciavali zenichov oblek a takisto pre jeho 3 druzbov. Porovnanie cena a kvalita fantasticke, dokonca sa vyzdvihovali v inom meste ako sa vracali. Predlzili nam aj pozicovnu dobu, kedze sme mali svadbu v ''zahranici''
popolnočné šaty, spoločenské šaty
RenzRags na Etsy
Saty pre druzicky site na mieru cez tento krajcirsky salon v Los Angeles, ktore najdete na Etsy. Uzasny vyber farieb a uzasna kvalita. Jednoznacne odporucam!
Žiadne príspevky.