coverphoto
Neaktívny

dadka18

Daniela
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 10. okt 2013
býva v meste Banská Bystrica
Info o svadbe
Svadba bola 14. 7. 2018
2115
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +32
Svadobný album
Daniela a Roman
14. 7. 2018 Banská Bystrica | 36 fotiek
ženíchov oblek
MB Fashion, BB
Naša obľúbená predajňa oblečenia na slávnostné príležitosti aj bežné nosenie. Dokonca aj svoje popolnočné šaty som si tu našla.
svadobné šaty
Eva Utkina, model Andrea
Také princeznovské, ľahučké, nadýchané a obdivované. A našla som ich práve vďaka bazáru na Mojasvadba.sk a ak by sa niekomu zapáčili rovnako ako mne, sú stále na predaj :-)
kostol
Evanjelický artikulárny kostol v Hronseku
Moje vysnívané miesto na svadobný obrad. A pani farárka bola neskutočná. Jej krásnou kázňou o láske boli nadšení aj tí hostia, ktorí do kostola bežne nechodievajú.
víno
Vinárstvo Michal Sadloň
Vínko od tohto vinára sme zohnali vo Vinotéke v Sásovej a bola to správna voľba. Pár fľašiek Rulandského šedého sme si nechali a radi si ho niekedy po večeroch s manželom otvoríme. :-)
hostina
Penzión Selce-Čachovo
Magické prostredie uprostred prírody, ticha a pokoja. Navyše veľmi prijateľné ceny za skvelé služby, ústretový a skúsený personál. Presne to, čo sme potrebovali.
torta
Lucia Horská, Banská Bystrica
Uprostred leta sme si predstavovali sviežu tortu, ktorej bude tak akurát, aby nič nevyšlo nazmar. Mala som vybranú foto, akoby asi mohla vyzerať. No keď nám Lucka doniesla tú našu, bola ešte krajšia ako predloha. A že bola totálne "mňamková", to je pri tortách od Lucie Horskej samozrejmosť.
dj
DJ Bobot z Banskej Bystrice
Skvelá hudba, keď sa hostia poobede dostatočne vyrozprávali, zaplnil sa parket a už ostal plný tanečníkov až do rána. Detská diskotéka bola famózna, DJ Bobot to odmoderoval naozaj profesionálne, nad naše očakávania.
fotograf
Uršuľa Mičovská
Úžasná skúsenosť s Uri, krásne fotky máme nielen z nášho svadobného dňa. Ešte aj pri fotení, kde detičky nemali zrovna náladičku, dokázala vyčarovať úžasné zábery plné pohody.
Žiadne príspevky.