coverphoto
Neaktívny

danikaa

Daniela  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 18. dec 2009
Info o svadbe
Svadba bola 28. 5. 2011
4690
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
5 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +91
Svadobný album
Daniela a Jason
28. 5. 2011 Bratislava | 95 fotiek
hostina
Hotel Hradná Brána**** Bratislava - Devín
Boli sme spokojni, aj ked niektore veci mohli ist lahsie keby mali mozno trosku skusenejsi personal a bolo ich trochu viac, ale jedlo bolo uazsne, obrad nadherny a sala perfektna na svadbu.
Moja obrovska vdaka Borisovi, vytrovil zo mna nadhernu nevestu, citila som sa nadherne, ako princezna. A tak krasne nalicil a ucesal moje druzicky a moju maminu. Boris ma carovne ruky a keby som mohla, mala by som ho pri mne kazdy den.
odobierka
www.cepcenie.com
Lucka a dalsi zo suboru boli naozaj uzasni. Najprv nam zatancovali, potom nas zapojili do tancov a naucili nas mazurku, a potom cepcenie, ktore boli dojimave aj zabavne. Vrelo odporucam.
Zabavali sme sa az so 6 rana, anglicka aj slovenska cast sa perfektne zabavala, vsetci spolu tancovali, takze mozem len a len odporucat.
kameraman
Leos Brabec - Primetimevideo
No co poviem, jednoducho super. Klip, ktory nam Leos spravil je absolutne nadherny. Vsetci ktori ho videli plakali. Zachytil presne to co sa dialo, ziadne aranzovanie, aj ked by mozno trosku chcel, ale vyhovel nam v tom ze sme chceli vidiet a spominat na to co sa dialo, a video je 100 % o tom - o nas a o nasom dni. Proste nadhera!
fotograf
Fotograf Ľuboš Bórik
Lubos bol vynikajuci a fotky su nadherne - ved posudte sami. My sme sa moc nechceli fotit, chceli sme hlavne mat zachyteny cely svadobny den aby sme na nho mohli spominat s pohladom na fotky...a presne to sa mu podarilo.
Žiadne príspevky.