coverphoto
Neaktívny

eli_v

Eliška
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 15. apr 2018
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 9. 11. 2019
1626
dní po svadbe
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
12 príspevkov vo fóre
1 inzerát
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +186
Svadobný album
Eliška a Martin
9. 11. 2019 Nitra | 190 fotiek
svadobné šaty
Svadobný salón Lenna, Piešťany
Najkrajšie šaty, aké som si mohla priať, som našla vo svadobnom salóne Lenna v Piešťanoch. Jedinečný a osobitý prístup majiteľky Lenky zaručil, že som im povedala "ÁNO". Lenka dokáže poradiť, aby si žena nekúpila šaty, ktoré sa jej páčia, ale ktoré jej skutočne pristanú. Ďakujem ešte raz, že som v tento výnimočný deň mala na sebe práve šaty z jej salónu!
fotograf
Ľuboš Steinemann
Ľuboš je kamarát. Párkrát sme spolu fotili, TFP tak som mala predstavu, ako fotí. Je to fajn človek a robí maximum pre to, aby ten druhý bol maximálne spokojný. Jeho fotky boli vždy pohladením pre oko :) Dokáže zachytiť mnoho emócií v jednej jedinej fotke a preto voľba fotografa pri tak výnimočnej udalosti, akou je svadba, bola jednoznačná. Je to profesionál a dá sa na neho 100% spoľahnúť. Do Pálenice prišiel na 10.hodinu, keďže som ho poprosila, aby pofotil aj výzdobu v procese :) Fotky sú krásne (tie, ktoré som mala možnosť vidieť) a už teraz sa teším na tie naše portrétové :) Ľuboško, ďakujem Ti ešte raz. Si úplný TOP 👌🏼
oznámenia
Vlastná výroba - home made
odporúča
etikety na fľaše
Vlastná výroba - home made
odporúča
výzdoba
Svadobné výzdoby Mr. & Mrs.
"Mr. & Mrs." by mali zvazit zmenu mena na "Zazraky na pockanie" 😊 pretoze presne to robia 😊 Nemohli sme si vybrat lepsie na nas vynimocny den! Daleko ste predcili nase ocakavania. Vsetko bolo este ovela lepsie, ako som si vysnivala😍 Aj vdaka vam bola nasa svadba udalostou, na ktoru, dovolim si tvrdit, mnohi tak rychlo nezabudnu. 🙏🏼😊 Specialne DAKUJEM patri uzasnej Mirke, ktora trpezlivo pocuvala/citala kazdu moju predstavu a poziadavku a vkomponovala ju do celkoveho kontextu. Vysledkom toho bol príjemný vizual, ktory ma, ako nevestu, naplnal neskutocnou hrdostou a radostou 🤗 Nemozem zabudnut podakovat za zachranu vizualu svadobnej torty ❤️ este raz dakujem a ked sa bude niekto rozhodovat, komu zveri vyzdobu svojej svadby, nevahajte! Toto su ludia, ktori presne vedia, co robia a daju do toho dusu ❤️
svadobné obrúčky
Diamantis.sk
Snubný prsteň riešil manžel u kamaráta - Diamantis a inak tomu nebolo ani pri obrúčkach. Po konzultácii sme sa dohodli na niečom novom, špeciálnom pre nás. Výsledkom boli úžasné personalizované obrúčky, pri ktorých s určitosťou viem povedať, že sú jedinečné, ako sme jedineční my dvaja.
šperky
Adelina design
Náušnice na mieru :) Adelka mi na želanie vytvorila náušnice, ktoré nielenže ladili s mojími topánkami, ale aj so šatami, čo bolo mega, keďže som si nepamätala presne odtieň kamienkov na šatách. Celkovo to perfektne ladilo :)
make-up
Make up artist & hair Eliška Révayová
Na túto ženu nemám slov. Neskutočná umelkyňa. Príde, spraví makeup a účes a človeku je až do plaču, keď sa má odmaľovať.
Žiadne príspevky.