coverphoto
Neaktívny

icka_lubicka

Ľubica  /  33 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 14. aug 2018
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 20. 9. 2019
1652
dní po svadbe
Aktivita
5 príspevkov vo fotoblogoch
54 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +44
Svadobný album
Ľubka a Jarino
20. 9. 2019 Vranov nad Topľou | 48 fotiek
svadobné šaty
Emin Svet, Poštová 1, Košice
Moje šaty boli láska na prvý pohľad, aj keď stelesňovali všetko to, čo som vlastne na šatách nehľadala :) Ale stačilo, že som si ich obliekla a nevedela som na ne prestať myslieť. Šaty som si vybrala z existujúcich modelov v salóne a ušili (kvalitne a precízne) mi novučké presne na moje miery :) Sú nežné, pútavé a jedinečné :) Prístup dám v salóne si neviem vynachváliť, s ničím nebol problém a bolo na nich vidno, že sa naozaj snažia každej neveste čo možno najviac vyhovieť, aby sa vo finále cítila vo svojich šatách ako bohyňa :)
fotograf
Rado Cerula - fotograf
Rado je úžasný, zanietený a neskutočne talentovaný fotograf :) Od začiatku som vedela, že ho určite oslovíme, pretože som jeho tvorbu sledovala a milovala emóciu a nadpozemskosť jeho fotiek :) Nič iné nemôžem povedať ani teraz po svadbe, lepšie sme si vybrať nemohli. Video nám strihal tiež Radko a videla som ho asi už tisíckrát, je dokonalé :) Vďaka nemu máme naozaj množstvo nádherne zachytených spomienok, ktoré nikdy nevyblednú :
koláče
Hana cakes, SABINOV
Síce sme si Candy bar nestihli veľmi užiť (bohužiaľ sme ani nestihli zaznamenať, ako vyzeral na začiatku, hneď sa naňho všetci zbehli :D), ale všetci ostatní zákusky a dezerty veľmi chválili. Vďaka fotkám sme videli, že nastajlovaný bol skutočne krásne, do bodky to splnilo naše predstavy a želania. Komunikácia bola super, snažili sa nám vyjsť čo možno najviac v ústrety vo všetkom. Slečna Hana je neskutočne šikovná mladá dáma, ktorej sladké umenie môžem všade iba odporúčať :) A keďže jedna škatuľka na dokladanie ostala nepovšimnutá, zákusky sme si užili aj my s manželom a aj po niekoľkých dňoch v chladničke boli božské :) Najlepší cheesecake, aký som v živote mala :)
hostina
Stodolienka U Hricka
Všetko v Stodolienke ďaleko predčilo naše očakávania :) Stodolienka je nádherný, vzdušný priestor s dušou, ktorý potrebuje naozaj minimum dekorovania. Jedlo bolo pripravené s kumštom a láskou, ktoré chválili aj tí najväčší kritici jedla spomedzi hostí. Prístup pána Hricka (a v neposlednom rade personálu), ktorý Stodolienke venuje naozaj veľkú pozornosť a všetko robí s obrovským citom pre detail bol skvelý, nemám na to jedno krivé slovo :) To všetko nás presvedčilo, že sme si miesto pre náš veľký deň nemohli vybrať lepšie :) Škoda, že sme si kvôli zime nemohli viac užiť perfektnú záhradu :)
dj
DJ Paul G & Lucasso
DJ Pavol Gordan z Vranova nad Topľou nám vytvoril na svadbe skvelú atmosféru, bavili sa všetky vekové kategórie na čele s nami :) Bezproblémová a rýchla komunikácia, individuálny prístup k páru so snahou čo možno najviac prispôsobiť svadbu našim predstavám a úžasný ľudský a vysoko profesionálny prístup z neho robia TOP-ku :)
Žiadne príspevky.