coverphoto
Neaktívny

iriska29

Iriska  /  34 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. nov 2012
býva v meste Senica
Info o svadbe
Svadba bola 26. 4. 2014
3641
dní po svadbe
Aktivita
36 príspevkov vo fotoblogoch
12 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +380
Svadobný album
Iriska a Ivanko
26. 4. 2014 Senica | 384 fotiek
výzdoba
Družičky, sestra, ja
Výzdobu sme spravili svojpomocne. a myslím, že sa úžasne vydarila. Sestra spravila kytice do váz aj pre družičky. Návleky a stuhy som si požičala vo Vandadekor. Tuto agenturu urcite odporucam. A ostatne doplnky som nakupila kade-tade.
kvety
Senica
Najväčšie sklamanie. Kyticu mi robili v kvetinárstve na autobusovej stanici v Senici. No poviem vám, že ja by som krajšiu uviazala. Už ráno boli tulipány celé prehnuté, kytica vobec nebiola uviazaná na pevno, čiže sa mi rozpadala. No hroza. Už nikdy viac.
účes
Kaderníctvo TEAM Senica
Nadmieru som spokojná. účes bol prekrásny, presne podľa predstáv. Alenka s vlasmi čaruje.
make-up
Lucia Kadlecová
No čo dodať. Ju by som nemenila ani za svet. Vie čo sa mi hodí, maľuje krásne a makeup vydrží celú noc. No a ešte keď je vám aj družička..... :D
svadobné šaty
ZUZANA STEFKOVA
Spočiatku som bola so salónom spokojná, výborný prístup, skvelý výber šiat, výborné ceny. Sklamanie prišlo až ku koncu, keď závoj na ktorom som bola dohodnutá požičali niekomu inému. Boli ale ochotní ušiť mi hneď druhý, napriek tomu, že nebol už podľa mojich predstáv. Ale inak spokojnosť s týmto salónom.
víno
domace
vínko sme mali domáce :)
koláče
p. Kružicová - Myjava, p. Sukupčáková - Chvojnica a i.
Zákusky boli jedna báseň, výborná chuť a krásne nazdobené a nakrájané. Vrelo odporúčam túto pani, má aj veľmi dobré ceny.
torta
Katka Paračková
Torta bola presne podľa mojich predstáv, krásne vyzdobená a chuť výborná. Škoda, ze sme ju ale nestihli na svadbe nakrájať.
Žiadne príspevky.