coverphoto
Neaktívny

nikape

Nika  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 6. jan 2013
Info o svadbe
Svadba bola 14. 9. 2013
3848
dní po svadbe
Aktivita
49 príspevkov vo fotoblogoch
13 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (22)
Kolekcie
  • Čo som vybrala pre NÁS...
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +116
Svadobný album
Láska na sklonku leta Veroniky a Lukáša
14. 9. 2013 Bratislava | 120 fotiek
doplnky nevesty
LuciaStofej/fler.cz, Erica Elizabeth Koesler/etsy.com, Svadobný salón Nicole, Fashionmartina/fler.cz, Julianne Smith/etsy.com
Kvet do vlasov od Lucky Štofej bol úžasný!!! Mini závoj som objednala od EE Koesler z etsy, bol krásny a určite odporúčam jej obchodík, ak chcete mať na svadbe originálny doplnok. Dlhý závoj som mala zo salónu Nicole a tiež som bola spokojná. No a svetrík mi uplietla Martinka, ktorú som našla na fleri, viac spokojná ani nemôžem byť, svetrík sedel ako uliaty a je detailne vypracovaný. Podväzok som objednala od Julianne Smith (thegartergirl). Boli dva v balení. Jeden krajkový s mašličkou, ktorý som si nechala a druhý saténový, ktorý Lukáš hodil medzi slobodných mužov ;-) Boli a sú nádherné!
ženíchove doplnky
ALAIN DELON, Parisxox/etsy.com, Svatební salon TAMARA (MJ design), Empathy/fler.cz
Po dlhom hľadaní sme košeľu zohnali v obchode ALAIN DELON. Boli sme veľmi spokojní. Farebné ponožky som nakoniec objednala z Parisxox z etsy. Bola to super voľba. Kravatu sme dali ušiť v svadobnom salóne Tamara. Super komunikácia a kravata bola krásna a hlavne vo farbe, akú sme potrebovali. Manžetové gombíky pre nás vyrobila Empathy z fler. Rovnako dobrá komunikácia a boli sme spokojní. Všetky obchodíky odporúčame, určite budete spokojné rovnako, ako sme boli my.
šperky
Swarovski/Svadobný salón Nicole, Dostojevského rad, Bratislava
Nakoniec som zvolila jemné krištáľové náušnice a bola to dobrá voľba. Pôsobili nenápadno-nápadne a krásne sa leskli :-)
bižutéria
Kaori/fler.cz
Kaori vyrobila pre moje družičky nádherné prstienky v korálovej farbe z FIMO hmoty. Olinka posiela výrobky krásne zabalené. Šperky od nej sú nádherné a veľmi nežné. Vždy si rada pozriem jej obchodík ;-)
topánky
BANDI VAMOS/Praha
Lukáš bol s topánkami spokojný. Rozhodne dobrá kúpa.
topánky
Ann Marino/shoes.com, Vivienne Westwood/viviennewestwood.co.uk
Bola som veľmi spokojná. Obchodíky odporúčam.
kvety
MORUŠKA DIZAJN
A opäť to boli zlaté Morušky. Kytica, pierko a aj náramky pre družičky boli krásne zladené. Onemela som, keď som to všetko zbadala. Jednoducho Morušky vedia, čo robia a robia to perfektne!!!
výzdoba
MORUŠKA DIZAJN
Výzdoba od Morušky bola jedinečná, krásna, originálna, hravá, farebná. Peťka je navyše veľmi milá, komunikácia s ňou ako aj osobné stretnutie boli perfektné. Asi to mala aj celkom ťažké, pretože trafiť sa presne do odtieňov farieb korálová a petrolejová je dosť ťažké :-) Ale podarilo sa jej to na 1*. Takže vdýchli našej svadbe dušu a sme im za to veľmi vďační!!
nikape pridala 4 nové fotky
3. apr 2016

Princezná v klobúku

(382 fotiek)