Máme mobilnú appku!

Od včera si všetky tie, ktoré na Moju svadbu chodíte cez mobil (alebo by ste chceli chodiť, ale doteraz to nebolo pohodlné) môžete stiahnuť mobilnú aplikáciu priamo do svojho telefónu. S ostatnými nevestami z Mojej svadby teda môžete byť v kontakte kdekoľvek a kedykoľvek :)

Čo v mobilnej aplikácii nájdete?

1. Fotoblogy

Príspevkami vo fotoblogu sa môžete nielen prechádzať, ale ich aj vytvárať. Prezerať si môžete príspevky od všetkých používateľov, príspevky iba od svojich priateľov a obľúbených používateľov, alebo príspevky v sekcii Vybrali sme. Vo fotoblogoch tiež môžete používať vyhľadávanie, ktoré vám vyhľadá používateľa alebo príspevky s hľadaným výrazom.

Prostredníctvom mobilu môžete pridať album alebo krátku správu, ktorú môžete doplniť aj fotografiou. Napríklad môžete odoslať fotografiu odfotenú mobilom priamo zo svadby a podeliť sa o svoj svadobný deň aj s ostatnými nevestami.

Alebo ste práve v salóne a neviete sa rozhodnúť, ktoré šaty si vybrať? Odfoťte sa a opýtajte sa cez appku :)

2. Skupiny

V bočnom menu sa viete prekliknúť do zoznamu skupín, v ktorých ste pridaní, ale aj do zoznamu všetkých skupín, ktoré sú na stránke vytvorené. Rovnako ako vo fotoblogoch, aj tu si môžete príspevky prezerať, alebo pridávať vlastné. 

3. Interná pošta

Svoje správy si môžete čítať, odpovedať na ne, vytvárať a posielať nové, nežiadanú poštu môžete odstrániť alebo si správu môžete prečítať a označiť ako neprečítanú, aby ste sa k nej neskôr vrátili.

4. Upozornenia

Všetky upozornenia, ktoré sa týkajú fotoblogov alebo skupín, si priamo v mobile môžete pozrieť. Ak máte v nastaveniach zapnuté upozornenia (push notifikácie), upozornenie vám príde aj vtedy, keď v aplikácii nie ste. 

Ostatné časti stránky budeme pridávať do aplikácie postupne, krok po kroku.

Kde si aplikáciu môžete stiahnuť?

Moju svadbu pre Android si môžeš nainštalovať tu:

Get it on Google Play

Moju svadbu pre iOS si môžeš nainštalovať tu:

Verím, že vás táto novina teší aspoň tak, ako nás. My sa tešíme, aj keď vieme, že pred nami je ešte veľa roboty. K tomu, aby bola aplikácia stále lepšia a lepšia, nám pomôžu aj vaše reakcie o funkčnosti či nefunkčnosti, preto ak nám chcete niečo odkázať, pokojne tak urobte. Ďakujeme!

Pekný piatok prajeme,
Jana a 4nets team

  • marika166Planujete neskor pridat aj bazar a ine veci?
    • janamartish
      AUTOR
      @marika166  prioritou je teraz pridať fórum. Osud bazáru sme zatiaľ neurčili 🙂
      • lu_cyaPre mňa je tá appka strašne neprehľadná
        • its1mishellappka síce má svoju muchy, ešte tam je čo vylepšovať, ale ja som si už na ňu zvykla a teším sa na pridanie ďalších funkcií a kategórií 😉