coverphoto
Neaktívny

jasminenka

Barborka  /  34 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. okt 2015
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 10. 9. 2016
2777
dní po svadbe
Aktivita
74 príspevkov vo fotoblogoch
4 príspevky vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +142
Svadobný album
Barborka a Adam
10. 9. 2016 Bratislava | 146 fotiek
svadobná agentúra
MMevent
Táto mladá ale veľmi šikovná agentúra nám pomáhala v prípravách a vybavovaní niektorých vecí, ale vedia naplánovať úplne celú svadbu od A po Z.. Majú individuálny prístup, sú kreatívni a flexibilne vedia všetko vybaviť a zariadiť :) Určite odporúčame :)
oznámenia
Jakub
Oznámenia aj svadobné menu na stoly nám spravil jeden náš kamarát v krásnom dizajne, ktorý dokonale zapadal do celkovej témy svadby :)
etikety na fľaše
Depingo
Etikety boli krásne, zaujímavé a neobyčajné. Prišli presne v termíne, dokonca sme ich dostali aj viac :) Aplikovali sa tiež bez problémov a všetkým sa páčili a čudovali sa ako sme ich tam lepili :)
kvety
Kvetinárstvo Kytička v Stupave
Nemôžem nič iné ako len odporúčať! Veľmi milá pani kvetinárka, ktorá robí nádherné kytice za úžasnú cenu. Ten pomer ceny a kvality je neskutočný. Kyticu aj s pierkom pre ženícha nám spravila presne podľa zadania a mojich predstáv :)
výzdoba
Crivee
Tieto mladé šikovné dizajnérky pomohli do veľkej miery spraviť našu svadbu nezabudnuteľnú:) Ich výzdoba bola krásna, jednoduchá, čistá, plná krásnych detailov a zaujímavých nápadov. Téma sa niesla v znamení lesnej lúky, v zadaní bola jednoduchosť, drevo, kvety, prírodné farby a materiály. Myslím, že sa im to podarilo dokonale!
Obrúčky máme z chirurgickej ocele, sú jednoduché ale elegantné. Vyrobili nám ich v termíne, bez problémov, nemáme s nimi žiaden problém..spokojnosť :)
make-up
Petra Timková Make-up & Hairstyle
Petra je veľmi šikovná, spravila mi krásny účes presne podľa mojich predstáv a zadania, rovnako ako make up, ktorý bol jednoduchý ale krásny a profesionálny :) Veľká spokojnosť a určite odporúčam!
ženíchov oblek
Bandi Vamos Brno
V tomto obchode sme obliekli komplet celého ženícha, od obleku cez košeľu, kravatu až po topánky :) Veľmi profesionálny prístup a odborná pomoc. Pomer cena a kvalita je bezkonkurenčný! Rozhodne odporúčame :)
Žiadne príspevky.