coverphoto
Neaktívny

karincatko

Karin
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. nov 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 22. 9. 2012
4229
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
2 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
  • foto
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +41
Svadobný album
Karin a Janko
22. 9. 2012 Bratislava | 45 fotiek
odobierka
Babky čepčenky z Vajnor
Babky čepčenky z Vajnor - Bola som veľmi sklamaná. Babky čepčenky prišli namiesto o polnoci o pol druhej ráno, pretože sa zdržali u inej nevesty, ktorú mali odčepčiť o 11-tej! Neodporúčam. Ak si to nevedia zorganizovať, nech si 2 nevesty na jeden deň neplánujú. Poriadne mi pokazili náladu.
kameraman
Pasostudio-Marek a Stela
Este raz velmi pekne dakujeme za nadherne svadobne video a uzasny videoklip, pustame si ho stale dookola a spominame. Vsetkym vrelo odporucame PASOSTUDIO
V živote som nebola tak nádherne nalíčená. Boris je skvelý človek a profesionál - dokáže aj nemožné a ja som toho dôkazom. 4 dni pred svadbou mi opuchlo ľavé oko a ja som už ani nedúfala v to, že môžem byť peknou nevestou. Opuch bol ešte aj v deň svadby, ale Boris urobil zázraky a nikto si to ani nevšimol - veď posúďte sami  Odporúčam všetkým nevestičkám a Borisovi ešte raz veľmi pekne Ďakujem!
výzdoba
AMBIENTES Rental
Andrejka a jej tím sú ťažkí profesionáli. Výzdoba bola náádherná, presne podľa mojich predstáv. Všetci hostia boli unesení. Andrejka myslela aj na veci, na ktoré by sme my určite zabudli. Kvetinové aranžmány sme obdivovali doma na stole ešte ďalší týždeň. Nemôžem zabudnúť aj na fotokútik, ktorý mal veľký úspech! Celému tímu Ambientes, ale hlavne Andrejke patrí veľké ĎAKUJEM 
fotograf
Fotograf Ľuboš Bórik
Veľká vďaka jeho fantastickým nápadom, skladám klobúk dolu, nálada pri fotení bola perfektná, ďakujem mu veľmi za všetkú pomoc, keby sa ešte raz vydávam tak by ma určite fotografoval Ľuboš :-) Na 100% odporúčam!!!
Žiadne príspevky.