coverphoto
Neaktívny

kati301

Katka  /  29 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
som šťastná žena :)
zaregistrovala sa 7. sep 2014
býva v meste Trnava
Info o svadbe
Svadba bola 3. 9. 2021
927
dní po svadbe
Aktivita
48 príspevkov vo fotoblogoch
130 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +40
Svadobný album
Katka a Matúš
3. 9. 2021 Galanta | 44 fotiek
torta
Pure Sweet
torta a kolace od sikovnej Eriky. zozali velky uspech :) vysli nam maximalne v ustrety, zmenili pocet ako bolo treba, pomohli nam aj dodrzat nas rozpocet. maximalne odporucam!:) druha polovicka kolacikov bola od Juditky - torticky by Judith. lepsie makronky a pohariky som v zivote nejedla! :O odporucam velmi! :)
oznámenia
sashe-gapet creative
oznamenia nam prisli nadherne, s predajcom sa komunikovalo super a aj celkova uprava a tlac bola rychla. minus bolo pri menovkach a zasadacom-mierne chyby a zle orezanie a hlavne necitatelne pismo na menovkach, co bol dost problem nakolko sme nakoniec zrusili zasadaci. kedze nam to ale prislo den pred svadbou, neriesila som to.
etikety na fľaše
Depingo
etikety boli krasne, zatial uplne v pohode drzia na flasiach, uvidime dokedy :) jedina nevyhoda bola tazsie lepenie, nakolko kazde psimenko/znak sa musel odlepovat zvlast, avsak po par flasiach sme si nasli system a bolo to hotove raz dva :)
výzdoba
Krasnechvile.sk
vyzdoba od krasnechvile.sk. bola to proste jedna velka bomba. boli to moje predstavy a sny zhmotenene do reality a bolo to este lepsie a krajsie nez som si dokazala predstavit :O som nesmierne stastna ze sme mali od nich vyzdobu. kvietky boli nadherne, cerstve a vydrzali asi tyzden a pol po svadbe! :) spociatku sa mi zdala komunikacia tazsia, ale nakolko bolo blaznive obdobie svadieb,ale chapala som to. nakoniec sme si zavolali cez msg a vsetko prebrali a ako hovorim, bol to proste wow efekt po prichode :)
svadobné obrúčky
Eppi.sk - SVADOBNÉ PRSTENE, klasické aj netradičné dizajny
obrucky ako aj snubny prsten mam od Eppi. zatial nemozem povedat nic zle, snubacik je stale krasny, nestratil svoj lesk a dostali sme aj zlavu na obrucky a dozivotny servis. :) odporucam ich navstivit v BA, velmi mile pani vam poradia a usmernia. :)
make-up
Nikoleta Vadóczka- make-up and hairstyle
make-up a vlasky mi robila Niki. oboje mi vydrzalo az do rana, az mi bolo luto dat ho dole. spravili sme si super naladicku od rana a aj vdaka Nikol bol nas den pohodovy a bez stresu :)
ženíchov oblek
Tom Steed Obleky Na Mieru, Trnava
oblek mal drahy z Tom Steedu. bol na mieru, sedel mu ako ritka na serbel. vyzeral v nom krasne :) pani v obchodiku velmi mila, do 2 mesiacov sme ho mali aj doma a cena bezkonkurencna! :)
svadobné šaty
Svadobný salón Nicole,Nitra
v salone pracuju velmi mile a ochotne zienky, nenutia a netlacia do niecoho co nechcete. vybrala som si moje milovane Pronovias Ofelia. najprv som sice bola rodinou dotlacena do inych, ale nemali problem zmenit moje rozhodnutie a saticky som si mohla este v ten vziat domov.
kati301 pridala 12 nových fotiek
26. okt 2021

Katka a Matúš

(44 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME

kedze situacia je stale dost naprd a uprimne prestavam verit ze sa to zlepsi, mame pripraveny aj plan B a C.. pride mi velmi vtipne ako mi kazdy hovori ze je to este daleko a dovtedy uz ziadne opatrenia nebudu, osobne mi to vobec nepride realne. ale tak uvidime, myslim pozitivne a bude to take dobre ako si to spravime 🙂 drzim palce aj ostatnym nevestam, aby vedeli z tejto situacie vytazit co najviac a...

takto o rok uz budem pani 🙂 neviem sa dockat <3

dievcata, ked ideme nahlasit svadbu na farsky urad, treba ist este aj na matriku, ci ked mame svadbu v kostole staci oznamit tam?
dakujem za pomoc 🙂