coverphoto
Neaktívny

katka_ch

Katka  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. dec 2010
Info o svadbe
Svadba bola 25. 6. 2011
4781
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +172
Svadobný album
Katka a Todd
25. 6. 2011 Bratislava | 176 fotiek
svadobné šaty
La Novia, Aupark
Krasne saty, super cena a najma velmi ochotna pani v salone, ktora mala skvely pristup a pomahala ako mohla.
fotograf
Miroslav Cik, Headline photography
Miro bol nas druhy fotograf, ktory fotil najma sobas a hostinu. Bola som velmi spokojna, jeho fotky perfektne zachytili skvelu naladu na svadbe :)
účes
Jana Antalova
Janka je skvela kadernicka a spravila mi super uces, podla mojich predstav, ktory siel pod zavoj ale bol pekny aj ked zavoj siel dole.
make-up
Aneta Nyariova
Prenadherny make-up. Nemala som ani predtym skusku, kedze zijem v zahranici a nevysiel na nu cas, a Aneta ma namalovala uplne perfektne. Velka spokojnost.
kvety
Bellaflora, Sered
Svadobna kytica ako aj aranzmany uplne podla mojich predstav. Vsetko bolo riesene emailom zo zahranicia a bolo presne take ako som si zelala a ako sme sa dohodli.
hostina
Restauracia Hrad, Bratislava
Uzasny priestor, perfektne jedlo, skvely servis. Naozaj nadherne miesto na svadbu, prekrasne vnutorne priestory ako aj terasa, krasny vyhlad na Bratislavu. A k tomu vsetkemu naozaj rozumna a prijatelna cena.
dj
Markus Mracna
Okrem skladby na prvy tanec a par skladieb, ktore som pocut na nasej svadbe nechcela, som Markusovi nemusela hovorit ine pokyny a svadbu zahral absolutne perfektne. Bavila sa moja rodina a kamarati, rovnako ako americka strana rodiny a priatelov, od starych rodicov po spoluziakov zo strednej skoly. Perfektny mix, ktory udrzal vsetkych hosti na parkete pocas celej noci.
svadobná agentúra
WEDDAY, spol. s r. o.
Svadbu sme riesili zo zahranicia a s Tanou z Wedday bola velmi dobra a lahka spolupraca. V samotny den svadby Tana vsetko zorganizovala a koordinovala a ja som nemusela ani sekundu riesit nic ine, len sa tesit a zabavat sa s manzelom, rodinou a priatelmi. Rozhodne odporucam.
katka_ch pridala 10 nových fotiek
19. aug 2011

Katka a Todd

(176 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME