coverphoto
Neaktívny

klbhko

A
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 19. mar 2011
Info o svadbe
Svadba bola 16. 8. 2013
3900
dní po svadbe
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
20 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +85
Svadobný album
A a A
16. 8. 2013 Bratislava | 89 fotiek
výzdoba
Arttec
Nie je tu kategoria osvetlenie ci zvucenie, kazdopadne nasvietenie saly spolu s ozvucenim altanku na obrad + jemne prisvietenie, kedze sme zacinali za sumraku, na zabezpecila firma Arttec. Skvela spolupraca, velka ochota vyhoviet a krasny efekt!
kameraman
PANAMERA motion pictures
Spolupraca bola skvela. Hoci Katka je asi zvyknuta udavat rytmus, teraz asistovala Dodovi a vlastne aj Ferovi (fotograf). Pekne sa zohrali, hoci sa videli prvy krat. Co ma velmi milo prekvapilo, bol ich pristup neskor. Povodne sme chceli kratky klip a 30min video. Avsak neskor sme si uvedomili, ze nas obrad mal cca. 30min, tak som ich poziadala, ci by nam neposlali neupraveny material z obradu, len tak na pamiatku, kedze cely obrad sa isto nezmestil. Dostala som odpoved, ze final video ma hodinu, ze to nechceli strihat :) Velmi mile! Nas kratky klip mozete vidiet tu http://vimeo.com/78277441
účes
Salon Glamour http://www.glam-our.sk/index.html
K Ani chodim uz roky :) uces sme skusali 3x. Chuda bola v pohotovosti aj pocas svadby, ked sme vymienali klobucik s celenkou a naopak!
Kvalitny make up, co vydrzal do rana - Boris pouziva dobre znacky a vsetko je "cerstve". Mozno to znie divne, ale mam skusenost s vizazistami, ktori pouzivali stary (po zaruke) make up, ktory vyvola vacsinou neprijemne kozne reakcie. Tiez sa mi pacil Borisov pristup - ak ludi nepoznam, nepotrpim si na small talk, takze som bola rada, ze bol skor tichy.
šperky
Zlatníctvo Budinský Levice https://www.facebook.com/#!/zlatnictvoBudinskyHandmadeJewellery
Moje nausnice, manzelove manzetove gombiky a nase obrucky vsetko krasna rucna praca. Nausnice aj gombiky su originalne navrhy. Obrucky sme chceli velmi jednoduche, ale nebolo nad cim uvazovat za kym ist :) Mam od pana Budinskeho zopar dalsich kuskov, kazdy jeden perfektny.
bižutéria
Etsy http://www.etsy.com/listing/113581919/stunning-all-swarovski-old-hollywood?ref=shop_home_feat
Naramok aj brosna k svadobnym satam objednane z Etsy. Dost dlho to trvalo, uz som trpla, ze to nestihne prist pred mojim odchodom na SK. Naramok je krasny, len zapinanie je neprakticke - chyba mu jedno ocko, aby bol hacik ohybnejsi. Brosna je krasna, od tej istej predajkyne, ponukla mi ich viac emailom.
doplnky nevesty
Andrea Paldan http://www.andreapaldan.com/en/hats--fascinators/
Svadobny mini-cylinder so zavojom a celenka k satam na recepciu - obe robene na zakazku. Trochu mi vadilo, ze ma celenka cakala hotova po par emailoch, a nemala som moznost ju odskusat pripadne inak do vyroby vstupovat. Vysledna celenka si sice vyzaduje viac sponiek ako som chcela, ale je nadherna a perfektne ladi so satami. Klobucik bol naopak viac menej tvoreny na mne. Pani Paldan mala so mnou velku trpezlivost :)
svadobné šaty
Jana Mrvova http://www.svadbafemina.sk/
Svadobne saty aj saty na recepciu boli site na mieru. Pani Mrvova mi nakoniec este aj pozicala svoje topanky, lebo moje planovane balerinky nevyzerali k satam dobre. Mala som nespocet skusok, a nebola som prave najjednoduchsi zakaznik. Mala so mnou trpezlivost a cena siat bol polovicna oproti aktualnym kolekciam, hoci jed pravda, ze oba modely boli relativne jednoduche, takze cenu neovplyvnili drahe materialy ci aplikacie. Avsak prave na jednoduchych modeloch je vidiet kazda chyba a odflaknutie. Pani Mrvova sila saty aj mojej mamine - tie sa nedaju nazvat inako ako absolutne skvostne!
klbhko pridala novú fotku
16. nov 2013

A a A

(89 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME
klbhko pridala 12 nových fotiek
11. apr 2011

Inspiracie - svadobne saty

(76 fotiek)