coverphoto
Neaktívny

kristi1

Lucia Kristiňáková
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 22. sep 2010
Info o svadbe
Svadba bola 20. 6. 2015
3226
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Jún 2015
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +9
Svadobný album
Lucia a Robo
20. 6. 2015 Košice | 13 fotiek
svadobné auto
http://www.casualbicycles.cz/
Rozhodli sme sa vylúčiť svadobnú limuzínu a vybrali sme si krásny svadobný bicykel :-) Fotkám to iba prospelo a k bicyklu máme bližšie než k limuzíne. Odporúčam týchto https://www.facebook.com/casualbicycles?fref=ts mladých "chalaňov", ktorí starým bicyklom dávajú novú dušu podľa vašich alebo svojich predstáv. Či už si vyberiete úplné retro alebo niečo modernejšie vždy to bude mať ten správny šmrnc a hlavne je to originál:-) Sú to slováci, ktorí bicykle vyrábajú v Prahe ale vedia vám ich dodať aj na Slovensko. Vrelo odporúčam :-)
svadobné obrúčky
LAURA GOLD s.r.o. - výrobca svadobných obrúčok a šperkov
Vyberané aj objednávané cez web. Perfektne sadli. Výborná cena a rýchle vybavenie. Odporúčam.
fotograf
Zumzum Photodesign
Táto fotografická dvojica bola vynikajúcou zhodou náhod, tým najlepším, čo sme si mohli vybrať. Necítim sa ako fotogenický človek a fotiek som sa obávala najviac. Ale vďaka ich prístupu sme mali počas celého fotenia úsmev na tvári. Máme nádherné fotky nie len portrétové ale aj z obradu hostiny a príprav a kedykoľvek by som si to s nimi zopakovala opäť (samozrejme už pri inej príležitosti :-) Vrelo odporúčam.
make-up
Tatar Kriszta Makeup
Vynikajúci prístup. Krásne líčenie, ktoré vydražalo celý deň, fotenie aj tanečný večer. Oceňujem hlavne skúšobné líčenie, ktoré si nafotí a urobí aj 2x rovnaké. Ušetrí to množstvo nepríjemných pocitov z toho, že sa s niečím necítite vo svojej koži. Vrelo odporúčam.
účes
Hairclinic Daniela
Pani Daniela je naozaj veľmi šikovná. Robí veľké, komplikované spoločenské účesy, preto sme trošku "bojovali" s tým čo by som chcela mať na hlave ja :-) Niečo jednoduché a nestrnulé. Žiadne kučierky a vlny. Nakoniec bol však účes veľmi krásny aj bez predchádzajúcej skúšky. Vydržal celé fotenie, daždivé počasie, tanečnú zábavu a bol by vydržal zrejme aj niekoľko dní, keby som sa nechcela vyspať bez neho :-) Bohužiaľ musím vytknúť príliš vysoké ceny, neprimerané čakanie a nedodržiavanie termínov. Ja som o tejto veci bola informovaná predom, preto som sa nedostala v tento deň do stresu aj keď som bola objednaná na 7:30 a nakoniec mi robila účes o cca. 11:00. Kvôli tomu som však nestihla celé fotenie tak, ako bolo pôvodne plánované.
kvety
http://www.interesante.sk/
Veľmi pekné kvetinárstvo na Hlavnej v KE. Milý a príjemný prístup. Vybrala som si ich len na základe dobrého pocitu z predajne a personálu a neoľutovala som. Nádherná kytica, zostavená len z popisu kvetov a farieb o ktoré by som mal záujem a pár inšpiračných obrázkov - vydržala polovicu dňa bez vody a fotenie bez akejkoľvek ujmy a rozpadávania. Na moje počudovanie je krásna aj teraz, keď je už vysušená. Ku kytici nám urobili aj pierko pre ženích a ozdoby na poháre a to všetko za naozaj veľmi dobrú cenu. Vrelo odporúčam.
dj
http://www.promoaudio.sk/
Pôvodne sme z tejto spoločnosti mali dohodnutého DJa Jaroslava Malackaniča (Ja Mal) , bohužiaľ pred svadbou nám oznámil, že by sa s nami potreboval dohodnúť na výmene. Takže nakoniec nám bol na svadbe DJ ROLL (Roland Grosos). Celkovo sme boli spokojní - veľmi dobre rozprúdil zábavu, vtipné komentáre, na parkete sa stále tancovalo a hlavne zvládol opakované výpadky elektriny.
oznámenia
OZNÁM TO!
Krásne návrhy, perfektný, promptný a profesionálny prístup. Vrelo odporúčam.
Žiadne príspevky.