coverphoto
Neaktívny

lindiaaa

Linda
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. mar 2011
Info o svadbe
Svadba bola 17. 8. 2013
3903
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +57
Svadobný album
Linda a Peťko
17. 8. 2013 Bratislava | 61 fotiek
make-up
Linda Gunišová Make-up and Hair
:)))) Lindu sme našli práve tu na mojasvadba.sk a teda maximálna spokojnosť. :) Make-up / účes v jednom a jej príchod priamo na hotel, to bolo pre mňa z logistického hľadiska to najdôležitejšie a preto som nad bláznivým lietaním po salónoch ani len neuvažovala. :) Linda Henderson + kvalita = svadba na 1-tku!!!!!
svadobné šaty
Svadobný a spoločenský salón WEDA / eSaty.sk
:))))) Svadobné šaty som mala zo salóna Weda. Ďakujem im za to, že boli ustretové, milé a nápomocné. :) Zároveň si cením, že mi predali šaty, ktoré neboli ani raz požičané. :) Boli to tie VYSNÍVANÉ a ja som ich chcela mať odložené navždy. :) Zároveň musím spomenúť dôležitý a odstatný detail - ceny ako za požičanie, tak i za predaj sú rozumné a po návštevách v iných salónoch neporovnateľne priateľskejšie. Za toto všetko zo srdca ďakujem a vrele odporúčam aj ostatným nevestám. :o)
ženíchove doplnky
Elijana.sk
:) Peťko si vymyslel vestu, ktorá by bola viac menej historického rázu a viazanku, ktorá by bola originálna. :) Že sa mu jeho sen splnil, môžte posúdiť podľa jeho vysmiatych fotiek. :))))
dj
Lukáš Fiala zo Žiliny
Za tohto DJ-a dávam ruku do ohňa až po lakeť. :) Milý, sympatický, moderný, zahrá čo vám na očiach uvidí. Profesionál. A PLUS - popri hudbe zabezpečuje zároveň svetelnú techniku, ktorou dotvorí celkovú atmosféru svadobného priestoru. Nádherné ilúzie, ktoré je možné svetlom vytvoriť, to je jeho silná parketa a neľutujem ani sekundu, že sme sa rozhodli pre neho. :o)
torta
Torticky.sk od Silvie Rolnej :)))) - mňňňňňňáááááám
Pretože napriek tomu, že som alergická na pšenicu som si teda poriadne zgustla! :)) Nezjesť tak skvelú a postivú tortu by bol hriech. :o)
Žiadne príspevky.