coverphoto
Neaktívny

lusia1712

Lucia  /  42 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. feb 2014
býva v meste Prievidza
Info o svadbe
Svadba bola 7. 6. 2014
3597
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
5 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (22)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kameraman
Martin Píš, Šútovce
Príjemný mladý pán, ktorý svojimi skvelými nápadmi a humorom odľahčil všetok stres. A výsledok na jednicku! Nemohli sme si vybrať lepšie! Mala ukážka matkovej práce... https://vimeo.com/102525130. Heslo martin
koláče
Magdaléna Letavajová, Kanianka
Neopiiiisatelneee! Magduska sa nam postarala o zakusky, slane pecivo, balenie vysluykovych zakuskou co nam neskutocne pomohlo a bonus bola torta presne podla nasich predstav dokonca este omnoho krajsia. Velke, chutne zakusky za skvelu cenu. Velmi dobra volba, jednoznacne odporucam...dodavatel na jednicku!
catering
Pan Poliak, restauracia Kolonada Bojnice
Tohto pana pozname uz z viacerych akcii a vedeli sme ze ako vzdy nesklame! Nesklamal! :-) Hostia boli nadseni, jeddlo vyzeralo skvele, vsetkym velmi chutilo!
hostina
KD Opatovce nad Nitrou
Novozrekonstruovany KD, priestranny, vonkajsie prostredie idealne na svadobne fotografovanie
starejší
Pavol Oršula z Novák
Velmi prijemny pan, vsetko spravil prirodzene priatelsky ako by bol clenom rodiny. Krasne urobil odobierku a odcepcenie, zabaval hosti hrou na harmoniku, vsetko velmi pekne odmoderoval a postaral sa o bohaty program.
dj
Peter Zigo
Dokonale osvetlenie, parostroj, bublinky pre deti skvela hudba. To vsetko v jednom balicku. Postaral sa o to aby si kazdy tento vecer uzil, vedel co zahrat v akejkolvek situacii...velka spokojnost!
fotograf
MÁRIO NOVOTKA - fotograf a grafik
Uzasny clovek vsetci hostia ho milovali, nikto sa nemusel obavat ako pozovat majko sa o to postaral, celu situaciu odlahcil svojou profesionalitou a pracovnym nadsenim a vysledok bol viac nez dokonaly!
Žiadne príspevky.