coverphoto
Neaktívny

m_agdalen_e

Magdaléna Lenčéšová
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 5. jan 2019
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 20. 9. 2020
1312
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
19 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
koláče
továreň na šťastie
Určite musím spomenút aj našu ďalšiu dodávateľku, a tou bola Továreň na šťastie. Odtiaľto sme mali famózne pohárikové zákusky. Rozhodne ďalšia skvelá voľba. Excelentná chuť pohárikov, ktorú si hostia chválili za výbornú cenu.
koláče
sladké od simi
Kedže sme pre našich hostí a samozrejme pre nás chceli to najlepšie z najlepšieho, náš candy bar pozostával od 4 rôznych dodávateliek. Ďalšie obrovské ďakujeme patrí Simonke, ktorá pečie pod názvom Sladké od Simi. Mladá, talentovaná cukrárka z Nitry. Práve od Simonky sme mali tie najlepšie cheesecakes, aké som kedy jedla (a to ich už bolo veľmi veľa). Kedže je to jej špecialitka, dovolím si tvrdiť, že lepšie cheesecake už nikdy jesť nebudem. Proste vyšperkované do dokonalosti. Ak cheesecake tak jedine od Sladké od Simi. Pre mňa si kráľovná cheesecakov.
koláče
lulu's bakery
Pre mňa bola Lulus bakery favoritom od samého začiaku. Dokonale pripravené koláčiky, od vynikajúcej chute až po nádherne zdobenie. Radosť pre oči a slasť pre jazyk. Tie najlepšie tartaletky, makrónky, brownie a mnoho ďalších druhov. :-)
torta
pure sweet
So svadobnou tortou od Pure sweet som bola nadmieru spokojná. Krásna trojposchodová torta potiahnutá mascarpone krémom, žiadne umelé fondány doplnená krásnymi živými kvetmi. Chutila výborne aj keď sa nám ušiel len prvý kúsok, ktorý sme si odkrojili. Časť torty, ktorá nám však zostala, sme zamrazili a odložili na chvíle, kedy dôjdu všetky sladkosti. :-D Rada vám pridám do albumu aj fotografiu našej svadobnej torty. Musím ešte vyzdvihnút, že Pure sweet má veľmi prijateľné ceny.
oznámenia
ndizajn.sk
Nikola Kučerová dizajn alebo Ndizajn sa postarala o všetky naše svadobné tlačoviny. Od krásnych transparentných oznámení so striebornou metalickou potlačou spolu s pozvaním ku svadobnému stolu a obálkami, cez svadobné menu, menovky, etikety na víno, vínnu kartu, svadobné kartičky, zasadací poriadok. Skvelá komunikácia a pomer ceny a kvality určite stojí za zmienku. Za mňa obrovská spokojnosť.
víno
pd mojmírovce víno
Víno PD Mojmírovce bolo našou prvou voľbou od samotného začiatku. Kvalitné víno, ktoré chutí dokonale. Svadobné vína, sme vyberali počas degustácie. Keďže boli všetky výborné, bol celkom problém vybrať. Nakoniec sme mali 3 druhy bieleho, 2 druhy ružového a 2 druhy červeného. :-D Nechýbala ani slovenská odroda Dunaj. Samozrejme sa postarali aj o výslužkové víno, ktoré zožalo rovnakú chválu ako svadobné vína na hostine.
poháre
progra s. r. o.
Svadobné poháre sme vyberali na svadobnom veľtrhu v Bratislave. Kvalitná služba, skvelá komunikácia, veľká spokojnosť z našej strany.
catering
hotel zlatý kľúčik****
Catering zabezpečoval hotel Zlatý kľúčik, kde sa konala hostina. Jedlo chválili všetci hostia. Myslím, že nemusím viac hovoriť, keď poviem, že jedlo bolo brilantné a odpovedalo 4* cateringu hotela. Čašníci boli príjemní, nikdy sa nestalo, že by niekto niečo nemal alebo dostal zlú porciu. Veľká vďaka patrí aj im.
Žiadne príspevky.