coverphoto
Neaktívny

madeleine

Sofia Du Barry
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 11. máj 2005
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 4. 8. 2018
2055
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
2 343 príspevkov vo fóre
3 inzeráty
Skupiny
Bratislava
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +37
Svadobný album
Zu a Ju
4. 8. 2018 | 41 fotiek
oznámenia
Domáca výroba :)
Dnes stačí máličko odvahy, inšpirácia z webu a dobrý nápad a máte to svoje a naozaj za pár korún. Investujte tam, kde to ostane. Všetko ostatné pominie.
kvety
trhovisko Miletičova :)
Po predošlých skúsenostiach som proste šla a nechala si spraviť na mieste "nejakú kyticu". Tú som si doma previazala pri česaní ako som chcela mať. :)
účes
Mária Illová * AT HOME BEAUTY SERVICE * líčenie a účesy
Účes sme vymýšľali na mieste za asistencie dvoch detí a dopadlo to na výbornú! Pri preväzovaní kytice mi uchmatla kvetky a doplnila nimi krásne účes, takže čistá improvizácia a na jednotku s hviezdičkou!
svadobné obrúčky
Awoz, Ivanka pri Dunaji
Šli sme na doporučenie a sme veľmi spokojní, presne podľa našej predstavy, trpezlivá pani a veľmi ochotná dookola nás nechať sa rozhodovať (spájali sme nakoniec niekoľko dekórov).
make-up
Mária Illová * AT HOME BEAUTY SERVICE * líčenie a účesy
Veľká spokojnosť. Mám dve deti, skúšku sme preskočili, prišla k nám domov, milá, usmievavá prispôsobivá, na všetko pripravená, tak trochu poradca, tak trochu terapeut, tak trochu bútľavá vŕba, vynikajúca vižážistka, ktorá vzala moje slová vážne a líčenie spravila jemné a prirodzené (bežne sa nelíčim). Absolútna spokojnosť!
ženíchov oblek
Obleky Michael, BA - Lamač Tesco
Nemôžeme síce odporučiť odborné odporúčanie, pretože sme počas skúšky ešte zachraňovali ďalší pár pri zlom výbere oblekov a pani predavačkou to ani nehlo, ale oblek je super, krásne na mieru upravený a s tou farbou, ktorú sme inde nenašli.
svadobné šaty
Alex :)
Pár dní pred svadbou som sa stretla s Alex a videla šaty, ktoré vyzerali ako tie, čo som dlho hľadala. Hneď mi ich dala skúsiť a tri dni pred svadbou sme zháňali pasujúcu košeľu a doplnky. Šaty pre mňa nemali konkurenciu a bola som nimi nadšená. Ďakujem!!!
výslužka
Cukrárenská výroba Ervin
Nádherné výslužkové krabice sú luxusnou bodkou za Vašou svadbou.
Žiadne príspevky.