coverphoto
Neaktívny

majcigt

Mariana Luterančíková  /  30 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. jan 2013
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 16. 9. 2017
2414
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
darčeky
Mincovňa Kremnica
Vynikajúci nápad mojej maminy mal veľký úspech. Ponúkajú vyrazenie vlastných mincí s menom a dátumom ako pamiatku pre každého hosťa. Je to naozaj krásny a originálny darček
výzdoba
Brilliant agency
Všade sme zháňali návleky na stoličky, ktoré nie sú elastické a nie sú lesklé. Tu som ich našla a síce nám to bolo trochu odruky, pani nám bola veľmi nápomocná aj keď sme to mali komplikované s časom.
svadobné šaty
Svadobný salón IRIAN SAM®
Pochodila som viac salónov, ale nič som nenašla. Tento salón je mne dosť od ruky, ale našla som si ich stránku a prezrela si ich kolekcie. Bola som očarená a išla som do salónu s tým, že presne viem, ktoré svadobné šaty chcem. To som ale tú krásu a množstvo nevidela naživo. Tie moje tu síce nemali, ale vybrala som si také, za ktoré by sa ani princezná nemusela hanbiť :). Bola som veľmi spokojná, síce to bolo všetko veľmi na rýchlo, ale stihlo sa to a ja som sa na svojej svadbe cítila naozaj úžasne a tak by to malo byť.
ženíchov oblek
Ankar Garnitury, Łapsze Niżne
Všetko sme vybavili na jednom mieste, oblek, topánky, košeľu, manžetové gombíky a za vynikajúce ceny! Je to kúsok od Slovensko-Poľských hraníc, nie je veľký problém sa tu dohovoriť aj po slovensky a obsluhujúce slečny a panie sú veľmi milé, vedia dobre poradiť, je vidno, že sa vyznajú v tom čo robia.
hostina
Penzión Stred Európy Krahule
Nádherné prostredie, ničím nerušené, v malej dedinke s málo obyvateľmi, takže nikoho nerušíte. je to tu aj s ubytovaním a tie ceny nie sú príliš premrštené. Varia výborne a obsluhujú tu veľmi príjemné pani.
kostol
Kostol sv. Kataríny na zámku v Kremnici
Môj detský sen sa naplnil, svadba sa konala v našom nádhernom gotickom kostole na Kremnickom hrade. Vždy som milovala ten zvuk nášho organu. Sobášu dodal úžasnú atmosféru.
starejší
Miroslav Buda Železná Breznica
Bol vynikajúci zabávač, o všetko sa postaral a my sme si náš deň mohli naplno užiť. Je overený už zo svadby mojej sestry pred 9 rokmi.
Žiadne príspevky.