coverphoto
Neaktívny

marta2219

  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 11. nov 2013
Info o svadbe
Svadba bola 20. 9. 2014
3478
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
7 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
fotograf
SHINE VISION | Simona Hulmanová
z fotiek mame obrovsku radost, lebo Simonka zachytila vsetky krasne momenty z nasho dna a takisto vsetky velmi pekne upravila. Na vybere fotografa sme si dali zalezat a mozem povedat, ze lepsie sme si vybrat nemohli :-)
kvety
Svadobný dizajn
Lea nam robila aj celu kvetinovu vyzdobu v hoteli, ikebany do kostola, svadobnu kyticu a pierka. Kytica ako aj cela kvetinova vyzdoba bola presne podla mojich predstav, vyzerali nadherne. Navyse, velmi dlho vydrzali.
výzdoba
Svadobný dizajn
Lea Zavřelova nam zdobila zabradlie v hoteli, robila zasadaci poriadok, pomahala vyzdobit svadobne auto ako aj napr. urobila kvetinovu ozdobku do mojho ucesu. Mali sme od nej pozicanu aj vyzdobu do kostola. Vsetko bolo vcas nachystane a krasne. Lea je velmi sikovna, odporucam vsetkymi desiatimi.
víno
PD Vinohrady Bratislava
brali sme na hostinu aj do vysluziek. Biele Muller-Thurgau a ruzove Frankovku. Hostia si pochvalovali, oba druhy boli velmi lahodne. Vyborna cena.
doprava,
Autobusová doprava M-travel s.r.o.
autobus bol pristaveny nacas, cisty a dokonca so svadobnou vyzdobou v cene :)
torta
Silvia Rolná (torticky.sk)
Syslíkove tortičky - Krasna a velmi chutna. Nie som velmi na torty, ale po tejto som sa oblizovala. Vyzerala presne, ako sme chceli. Torticku nam aj doviezli do hotela. S pani S. Rolnou sa da dohodnut aj na ochutnavke, ale pripravte sa na to, ze si nebudete vediet vybrat lebo vsetky druhy su super! :) My sme to vyriesili tak, ze sme mali kazde poschodie ine.
ženíchov oblek
Suit up, Durka, Bratislava
oblek a 2 kosele sedeli na 1.krat. Vyborny pristup, bohaty vyber, kvalitna praca, vsetko nacas. Odporucame
make-up
MartinaStyle
Matka mi robila aj make-up. Krasny, kvalitny, vydrzal vsetko. Matka dokonca stihla upravit aj moju maminu, svokricku, svagrinku, manezlovu tetu a sesternicu. Vsetky boli spokojne. No proste SIKOVNAAA! :)
Žiadne príspevky.