Moja Svadba bude opäť LIVE!🥳✌️

21. feb 2021

Dúfame, že sa vám náš prvý LIVE stream páčil. Ak ste ho ešte nevideli, nájdete ho uložený v našom IGTV. Minulý týždeň sme sa rozprávali o plánovaní svadby počas pandémie s krásnou nevestou Stankou Václavovou. Stanka nám prezradila, ako prebiehal výber jej originálneho svadobného outfitu. Porozprávali sme sa aj o prioritách, super tipoch na dodávateľov či o tom, ako zvládnuť organizáciu bez stresu a hádok v rodine. Viac nám prezradila aj v rozhovore pre náš "Magazín", v ktorom rovnako nájdete aj spomínaný live stream z Instagramu. Ak nás radi vidíte aj na videu, máme pre vás super správu! :)

live stream svadobné líčenie

V utorok 23.2.2021 o 18:00 sa spolu opäť vidíme NAŽIVO! A kto bude našim ďalším hosťom? Tentokrát sa budeme rozprávať o svadobnom líčení s talentovanou vizážistkou Miškou @its1mishell. Miška nepatrí len medzi naše obľúbené vizážistky ale zároveň je členom našej svadobnej rodiny. Svoju svadbu si totiž naplánovala aj vďaka našej/vašej Mojej Svadbe. Miška Debnárová je dôkazom, že Moja Svadba nie je len svadobný web ale miesto, kde sa tvoria nové a dlhoročné priateľstvá.

V rozhovore sa okrem skvelých tipov a rád dozviete, ako prebieha skúška líčenia, ako pripraviť svoju pleť pred svadbou, aké líčenie by ste mali zvoliť k svojmu typu pleti, aké sú najčastejšie požiadavky neviest či aktuálne trendy. Zameriame sa aj na cenu líčenia a možno spomenieme aj nejaké tie "zákulisné pikošky" či nepríjemné skúsenosti. Budeme sa tešiť na všetky vaše prípadné otázky, ktoré vám radi zodpovieme. Vidíme sa?

  • its1mishelluž sa teším 🙂