coverphoto
Neaktívny

mixaela1

Mixaela
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 29. jan 2013
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 10. 9. 2016
2779
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kvety
Kvetinovy stanok K-2, trhovisko Mileticova, Bratislava
Spravili nam komplet kvetovu vyzdobu (svadobna kytica, kvety pre maminy, kyticky do vaziciek na stoly). Svadobna kytica bola naherna za cenu 30 Eur. Taku cenu v Bratislave clovek len tazko zozenie. V klasickych kamennych kvetinarstvach sa svadobne kytice pohybuju od 90 Eur a podla mna nie su nicim az tak specialne.
torta
Alžbeta Kirnerová
Tortu nam robila Alzbeta Kirnerova, je zo Samorina - najdete ju na facebooku. Nasa svadobna torta bola vynikajuca, prezila hodinvou cestu v aute, bola chutna, svieza, vsetkym chutila. Spodok coko-malinova, stred jogurtova s lesnym ovocim, vrch orieskova. Dakujeme!
hudobná skupina
Domiband
Na svadbe nam hrala kapela Domiband, su to profesionali, presne uz vedia co sa kedy ma robit, takze nam to s programom dost ulahcilo. Hrali pre kazdeho, aj moderne, ale aj tradicne, ci repete, salsu, rock. Vsetci sa vynikajuco zabavali, takze im za to velmi pekne dakujeme! :)
hostina
Chata Zoška
Hostinu aj obrad sme mali na Chate Zoška v malebnom prostredi lesov nad Modrou. Vsetko bolo skvele, nadherne nam salu vyzdobili, jedlo bolo tiez vynikajuce, casnici boli velmi ustretovi a mili. Ucet na konci bol skutocny, podla toho co sa spotrebovalo a vypilo. Ubytovanie je take chatove, izby su pekne, avsak maju spolocne socialne zariadenie na chodbe. Ale nasim hostom to nevadilo, aspon teda neviem o nikom, kto by sa stazoval. Na prespanie na par hodin po zurke to uplne postacovalo.
fotograf
Reingraber Photography
Fotografku Lujzu mozem len a len odporucat! Vsima si detajly, nezavadzia pri foteni, ale fotky robi uzasne! Najdete ju aj na FB pod nazvom ReingraberPhotography.
svadobné šaty
Môj Anjelik
Lenka mi sila svadobne saty na zaklade videa v zlej kvalite, ktore som jej dala. Napriek tomu, ze bolo v zlej kvalite perfektne vystihla detajly. Bola som spokojna a taktiez aj moje okolie. Navyse vie aj poradit, je spolahliva - takze mozem len a len odporucat!.
mixaela1 pridala novú fotku
14. sep 2016

Fotka svadobnych siat, torty, kytice, atd.

(2 fotky)