coverphoto
Neaktívny

monikaes

Monika Péterová  /  31 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 19. okt 2015
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 18. 8. 2018
2072
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
14 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
víno
Zdeno Braun
U nás v dedine (Močenok)máme veľmi dobrého vinára ktorý sa tomu venuje dlhé roky a je v tom ozaj dobrý vie poradiť aké víno sa kedy hodí a tak. Aj cena bola veľmi dobrá.
koláče
Cukráreň Ervin, Tešedíkovo
Dlhé roky si u nich kupujeme zákusky majú ich perfektné a dlho vydržia pretože to je priamo z výroby. A svadobnú tortu mi spravili takú chutnú že som bola milo prekvapená nečakala som že trafia úplne moje očakávania. A aj cenu sme mali nižšiu lebo na svadbu ked sa berie sa berie veľké množstvo tak sme mali zákusky za pár centov... 10 hviezdičiek im dávam http://www.cukraren.com/
dj
Martin Molnar z Velkeho Zaluzia
Myslím, že ak budeme organizovať znova nejakú akciu zavoláme už len jeho. Perfektný človek perfektný DJ veľmi nás odbremenil nad dohliadanim na program svadby všetko mal pod palcom a toľko nápadov mal len sme všetko nestihli aj preto lebo sme mali aj kapelu ktorú by som znova už nevolala pretože keď je aj DJ aj kapela zavadzaju si hlavne keď sú obaja dobrý každý chce ukázať zo seba to najlepšie a je malo priestoru na to a ľudia siusia aj oddýchnuť nie vkuse tancovať. Ak budete chcieť kontakt napíšte mi mail monikapeterova92@gmail.com.
catering
Catering service Nitra
Manažérka : PaedDr. Vladimíra Mičeková. Zaobstarali perfektné jedlo a obsluha bola fenomenálna cítila som sa ako VIP osoba hlavný čašník Miško bol ukážkový o všetko sa postaral. Nikto nemal prázdny pohar starali sa o hostí dokonca usadzali gratulantom a obsluhoval aj ich niečo perfektne. Mali sme aj pečene prasa ale to dal svokor piecť tu u nás do jednej reštaurácie a priniesli nám ho okolo 8mej večer asi čašníci nám to pekne vyniesli hore na prvé poschodie aj keď to nebolo jedlo od nich a každý kto chcel z prasiatka čašník mu pekne odkrojil. No proste na úrovni 5 hvezdiciek aj 10 by som im dala.
Žiadne príspevky.