coverphoto
Neaktívny

nanervy_2

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 31. okt 2013
Info o svadbe
Svadba bola 4. 10. 2014
3485
dní po svadbe
Aktivita
51 príspevkov vo fotoblogoch
234 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné obrúčky
FILIZ Košice
obrucky nam urobili krasne a podla zelania, a ze to nemali lahke :) komunikacia bola rychla a efektivna. jedine co mozem vytknut, ze vnutro nam neurobili podla poziadaviek a uz sme sa nedockali ochoty prste prerobit....
make-up
Vizážistka Jana Lokšíková
som osoba, ktora sa za normalnych okolnosti nemaluje, co Janka uplne respektovala a netlacila do niciho, co som nechcela. Napriek tomu sme pri skuske od jemneho prirodneho licenia skoncili pri sivom dymovom s umelymi mihalnicami :D Na svadbe som bola za krasnu nevestu, este aj zenich bol nadseny a to nema rad ked sa malujem :) Janka je proste super profesionalka, ktora by mohla robit zmenaren..
hostina
Dam Hotel
Hotel Dam bol vyborna volba, stal za kazde euro, ktore sme tam nechali. Jedlo fantasticke,krasne upravene, nic nam nechybalo a pritom personal nebolo ani vidiet :) ked sme ich videli, boli vzdy usmiati, mili, ochotni. Co sa tyka sluzieb, co sme si vymysleli, to nam zariadili, za behu (dokonca tesne pred hostinou) boli schopni menit sedenie ludi, za chodu vedeli flexibilne reagovat na zmenu programu.. cele dobre :) zenich s nevestou si uzili svadbu uplne az do rana a nemuseli sa starat absolutne o nic... velke DAKUJEME. Vyzdoba bola nadherna a podla predstav, aj ked sme si s aranzerkami vkusom a predstavou najprv nesadli, no nakoniec sme sa pochopili a vyzdoba bola presne podla mojich predstav a to som nemala konkretne :D aj im patri velka vdaka.

vsetkym babam ktore sa trapia ako boli poziadane 🙂
http://www.napokonkrasne.sk/2014/02/skutocna-pravda-o-nudnych-muzoch-a-o-zenach-ktore-s-nimi-ziju/