coverphoto
Neaktívny

nemi

  /  41 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Môžem veselo pobehovať medzi modrým koníkom, modrou strechou, či mojou svadbou. Dokončujeme si bytík, očakávame náš prvý prírastok no a na záver sa chystáme to spečatiť aj pred oltárom :-) Avšak najšťastnejšou a najviac spokojnosťou ma napĺňa naše krásne rastúce bruško. Nech je nielen naše bábätko zdravučké, ale aj tie vaše! :-)
zaregistrovala sa 13. apr 2007
býva v meste Senec
Info o svadbe
Svadba bola 14. 7. 2012
4304
dní po svadbe
Aktivita
11 príspevkov vo fotoblogoch
2 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (31)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
etikety na fľaše
Maria Pavlusik / photo & design
A opäť - jednoducho museli byť krásne!! :-)) Krásne, netradičné a zaujímavé a hlavne zladené s oznámeniami, zasadacím poriadkom, menu a všetko, čo sa na svadbe pýtalo... :)
oznámenia
Maria Pavlusik / photo & design
No tie jednoducho museli byť krásne! :-)) Všetkým sa páčili, boli chválené a považované za netradičné. Takže - tešíme sa! :-)
účes
Renátka Kuťková, Nitra
K Renátke chodím už nejaký ten rôčik, sme v podstate už kamarátky a vždy som bola maximálne spokojná a inak to nebolo ani na svadbe, kde okrem mňa česala aj maminu a opäť družičky. Všetky spokojné. Renátka je hlavne úžasná osôbka... :)
make-up
Ivana Komžíková
Líčila nielen mňa, ale aj maminu a družičky. Všetky sme boli veľmi spokojné.
výzdoba
Ateliér Papaver
Tak toto bola TOPKA večera :-) Najkrajšie z celej svadby spolu s nasvietením od Dancino Light. Bez toho by aj taký priestor, ako je kaštieľ bol úplne fádny :-)
ženíchov oblek
Blažek, Aupark
Veľmi spokojní. Krásny, pohodlný.
torta
babioles
Absolútne bez debaty! Torta bola tak úžasná, že nám z nej kusisko do rána ukradol aj obslužný personál! :-)) Bola hlavne veľmi krásna, netradičná a pritom jednoduchá a elegantná! Jednoducho strašne moc ďakujeme!!!
hostina
Chatteau Apponny Oponice
Žiaľ, toto jediné absolútna nespokojnosť. Už o 22 nám pani manažérka oznámila, že z 5 kartónov zákuskov nám nič nezostalo, že nie je už nič na bufety, hoci toho bolo na kvantá, okrem toho tam behala celú noc bosá, pri krájaní torty holými rukami sťahovala zvyšky torty z noža, následne si ich olízala a krájala ďalej, spadnutú vidličku zo zeme zdvihla a dala späť medzi ostatné a keď stála za barom, tak vlastne nestála, ale sedela na stole. Okrem toho prstami ochutnávala z bufetov z každej misy... čiže absolútne zle. A teraz to najlepšie - na druhý deň ráno sme zistili, že nám ukradli svadobné kytice, ktoré sme dostali do daru, taktiež kusisko z hlavnej svadobnej torty, kopec vína.... takže rada by som vedela, kde sa podeli aj všetky zákusky a jedlo z bufetov. Okrem toho ráno nám tvrdili, že nezostalo vôbec nič, ani z kapustnice, hoci jej bolo za pol kotla ešte o 6 ráno, keď sme šli spať. Keď sme sa dožadovali ďalej, objavila sa aj misa syrov a podobne. A teraz sa nám vyhrážajú exekúciou.ĎAKUJEME !!!
Žiadne príspevky.