coverphoto
Neaktívny

nikushka26

Nikola  /  31 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
👩‍❤️‍👨 8.3.2016 💍 14.2.2020 👰🏻🤵🏻 2.7.2021
zaregistrovala sa 2. apr 2011
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 2. 7. 2021
992
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
39 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +42
Svadobný album
Nikola a Ondrej
2. 7. 2021 Vranov nad Topľou | 46 fotiek
make-up
Bodka Beauty
odporúča
popolnočné šaty, spoločenské šaty
french boulevard
odporúča
svadobné šaty
french boulevard
odporúča
fotograf
Pavol Delej Photography
Vybrať si ako svadobného fotografa Paliho Deleja bolo jedno z našich najlepších svadobných rozhodnutí. Pali tak krásne zachytil všetky emócie a celý náš deň, že pri prezeraní fotografií, ten deň prežívame opäť. Pali robí svoju prácu výborne, je to veľký profesionál a parťák, ktorý so sebou prinesie aj dobrú náladu. Nielen my, ale všetci sa na svadbe cítili skvele aj pred objektívom, napriek tomu, že sme tam mali veľa ľudí, ktorí sa neradi fotia a nevedia sa uvoľniť, keď je prítomný fotograf. Avšak, aj tí najväčší hanblivci sa cítili dobre. 😊 Niet nad fotografa, ktorý je za každú srandu a nebráni sa ani menej tradičným miestam na fotenie, a tak sme naše svadobné portréty boli fotiť na Skalnatom plese.
topánky
steve madden
odporúča
doplnky nevesty
Bijou Brigitte
odporúča
kvety
Kvetinárstvo Herbar v PO
Moju krásnu kyticu a ženíchove pierko prichystali Kvety Herbár úplne podľa mojich predstáv. Kytica vydržala celý svadobný deň a následne ešte vyše týždňa doma vo váze ako krásna pripomienka nášho dňa.
výzdoba
JuliArt
Kvetinovú výzdobu aj veľkú časť výzdoby sály nám zrealizovala pani Julka z kvetinárstva JuliArt v Hanušovciach nad Topľou. V kvetinárstve majú veľký showroom, kde je možné pozrieť si inventár, ktorý zapožičiavajú, vybrať si farebnosť obrúskov, sviečok a podobne. Ja som v "našej" stodole chcela od začiatku jednoduchú greenery výzdobu s dotykom bielej, keďže samotná Stodolienka je natoľko krásna, že si toho veľa nežiada. Do kvetinárstva som zaslala prezentáciu s presnou predstavou a mojou inšpiráciou a myslím si, že to takmer do bodky splnili v rámci nášho budgetu. Maličkú časť výzdoby ako niektoré vázičky, číslovanie stolov, zasadací poriadok, ozdobné tabuľky a podobne som si chystala sama.
nikushka26 pridala novú fotku
4. dec 2021

Nikola a Ondrej

(46 fotiek)
Svadobný album
My dvaja
VYBRALI SME